Mikasa7
Fanka BB :)
Oj jak się urodziły to dwa klony, syn wyglądał identycznie. Mam nadzieję że córcia będzie bardziej dziewczecaChyba dzieciaczki podobne do siebie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj jak się urodziły to dwa klony, syn wyglądał identycznie. Mam nadzieję że córcia będzie bardziej dziewczecaChyba dzieciaczki podobne do siebie![]()
W PL tak, ale czy tu. Oni tu w urzędach maja na wszystko czas. Ale akurat akt urodzenia to najważniejszy dokument na początku i nie chce mi się wierzyć w to, żeby tak długo trzeba było na niego czekac. Zobaczymy jak się nam dzidzia urodzi...Mąż załatwił akt urodzenia, pesel i meldunek od ręki w USC
To po prostu takie dzieciątkoja byłam taka, że płakałam non stop, w dzień i w nocy [emoji14]
Te Wasze dzieci to takie fajne Skarbki [emoji7] ja to jeszcze nie mam się kim chwalić...To ja też się pochwalę moimi skarbami❤❤
Zobacz załącznik 888438
A to przy porodzie się nie płaci za pobyt w szpitalu? Myslalam, ze tez wysla rachunekNa jedzenie nie można narzekać. Wybór w wędlinie, dżemie, serach. Gotowane jaka, musli, jogurty. Do picia też herbaty do wyboru, kawa, kawa rozpuszczalna, inka. Mój mąż leżał w innym szpitalu z kolanem i też nie narzekal na jedzenie. Pieczywo zamawia l dzień wcześniej jakie i ile. Ale normalnie za szpital w De płaci się 10 euro za dzień. Przy porodzie nie, ale w innych sytuacjach już tak.
Ja nie mam małego lusterka, bo też bym zajrzała. Dzisiaj mnie ta rana strasznie boli. Aż ciężko usiąść.Ja już w szpitalu sobie zaglądałam [emoji16] lekarka była w szoku jak jej powiedziałam, że sobie zaglądałam [emoji16]
Powiedzą Ci co potrzeba.To potrzebny jest akt urodzenia rodziców? Ja mam z początku roku, ale to już chyba nie ważnyCiekawe czy u nas tez tak ktos chodzi.
Mi się też wydaje, że to raczej nieprawdopodobne. Z aktem załatwiasz potem wszystkie inne formalności, więc tonie trwa tak długo.W PL tak, ale czy tu. Oni tu w urzędach maja na wszystko czas. Ale akurat akt urodzenia to najważniejszy dokument na początku i nie chce mi się wierzyć w to, żeby tak długo trzeba było na niego czekac. Zobaczymy jak się nam dzidzia urodzi...
SłodziakiMoje pociechy:-)
Już niedługoTe Wasze dzieci to takie fajne Skarbki [emoji7] ja to jeszcze nie mam się kim chwalić...