Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mogę Ci polecić suplement nazywa się Femisept Uro jest zupełnie bezpieczny w składzie jest tylko żurawina pietruszka i jeszcze coś nie pamiętam terazHelp! Dziś rano zaczęły pobolewać mnie plecy w okolicy nerek z prawej strony. Robiłam wczoraj badanie moczu i wynik wykazał liczne bakterie. Ginekolog dopiero we wtorek. Myślicie że żuravit lub jakiś suplement z żurawiną powinien dać ulgę?
My bierzemy dwa w jednym, a spacerowkę kupię dopiero parasolkę.Niedziela a ja dzis w pracy do 13.00 buuu. Nudzę się bo mało klientów, oglądam wózki na allegro i mam dylemat. Nie wiem czy kupic wózek 3w1 na 2-3lata czy tylko gondolę i po pól roku wymienić ją na lepszą, lżejszą spacerówkę.
Dziewczyny, nie lekceważcie zapalenia pęcherza. Nieleczone może przejść na zapalenie przydatków a wtedy taki ból, że szok i antybiotykoterapia 2-3tyg. Ja tak miałam. Jedno zpalenie pęcherza, drugie. Brałam antybiotyk przeszło zaraz nawrót,miałam leżeć i się wygrzewać ale czułam się dobrze więc chodziłam do pracy. Aż wylądowałam w szpitalu na 3tyg i omal nie straciłam jajnika.
2lata temu wzięłam doustną szczepionkę na nawracające problemy z pęcherzem i mam spokój, nie nawraca.
Ja miałam dwa razy zapalenie pęcherza,pierwszy raz rok temu i dostałam antybiotyk
W tym roku tez już miałam, ale leczylam sie tylko żurawiną bo już bylam w ciąży,niestety mialam krew w moczu przez kilka dni a w badaniu wyszly mi bialko erytrocyty i leukocyty. W tym tygodniu robię posiew i mocz ogólne. Z dzidzia na usg prenatalnym było ok, gin mi nic nie przepisal.Niestety pobolewa mnie lewa nerka już jakiś czas. Nie mówiłam nic gin.bo pewnie by mnie wysłał do szpitala.
Zobacze jak wyjdą wyniki.