Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kompletnie nie mam zachcianek [emoji4] Chociaż, gdybym może nie biała skazy białkowej, to wpierdzielałabym jak przed ciąża wszystko[emoji23][emoji39]Macie takie dziwaczne zachcianki ja przed ciąża to wybredna okropnie byłam a teraz to jem to czego nigdy bym nie zjadłaa słodkie może nie istnieć znowu przed ciąża non top
A ja właśnie na odwrot przed ciąża dzień bez słodkiego to dzień stracony heh a teraz zjem ciastko np hit i dość nie dam rady w ogole jem mniejsze porcje może mała uciska gdzieś na żołądek??zjem miseczke zupy i 2 dania nie dam rady więc jem co 2i pół co 3 godz i tak jest ok bo jak za dużo zjem np na jakiejś posiadowce to odczuje to bardzo intensywnie w nocy tak jakby cos mi na przepone uciskalo i okropnie wzdety brzuch się robi więc wolę już nie ryzykować 2 razy tak zrobiłam najadajac się do granic (po mdlosciach chciałam sobie odbic) i to nie było fajneJa też raczej nie mam zachcianek, słodycze jem tak jak zwykle![]()
Wczoraj wypilam też mialam ochotę ale to tak raz na jakiś czasPijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Ja chodzę w Leginsach [emoji23] i pewnie będzie tak cała ciążę jak i z synem [emoji23]Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.