Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Można pić do dwóch filiżanek kawy dziennie. Choć oczywiście gdy można odpuścić to lepiej odpuścić.Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Ja spodnie porzuciłam już praktycznie na początku, bo przestałam się w nie mieścić. Miałam rozmiar 34-36 do tego wysoki stan, to szybko zaczęły mnie uwierać, choć brzuszek nadal mam malutki i prawie nie widoczny. Od tego czasu noszę rajstopy i sukienki/spódniczki i tak zostanie już do końca ciąży i zapewne długo po też, bo jest to zbyt wygodne by rezygnować. [emoji1][emoji1]Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Nie mogę znaleźć w wątku sprzedażowym, więc zapytam tutaj. Skąd je masz? [emoji16]Zobacz załącznik 840109 Zobacz załącznik 840110 patrzcie jakie znalazłampo 1,5 wychodzi sztuka
jutro je odbieram ^^
Ja ubieram leginsy ale chyba będę musiała się zaopatrzyć w ciut większe bo w obecnych nie usiedzę zbyt długo a jak wracam do domu to pierwsze co to siup w luźne gatkiCzy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
rozglądałam się na allegro za bluzeczkami z miejscem na brzuszek i jak tylko zrobi się cieplej na zewnątrz to coś pozamawiam bo w obecnych ciuchach nie czuję się zbyt komfortowo 
Ja jeszcze nie, ale nie chodzę już w normalnych spodniach , bo mnie jeansy uciskały. Mój ulubiony strój teraz to legginsy[emoji173] Jak gdzieś wychodzę to w sukienkach, mało kto jeszcze wie że jestem w ciąży. A wychodzę na razie tylko do lekarza[emoji23]Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Ja przestałam, piłam później inkę i to było genialne, ale odkąd nie mogę mleka to rzuciłam wszytko[emoji4]Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Tak juz musze ,ze wzgledu na brzuch.Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.