Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szybko 
Też jestem ubezpieczona i podpinam się pod pytanie [emoji14] mam nadzieję, że jakiś miesiąc się czeka.A przypomnisz czemu miałaś się zgłosić do szpitala? Coś się dzieje z ciążą i dzidziusiem?
Becikowe jest, jeśli dochód na osobę w rodzinie nie przekracza 1900coś tam zł
Dziewczyny, a macie jakieś dodatkowe ubezpieczenie, z którego dostaniecie pieniądze za urodzenie dziecka? Ja mam, ale nie wiem jak długo po urodzeniu dziecka dostaje się kaskę? Może któraś wie?
![]()
Jak szybko
Oo to ja nawet nie wiem czy u mnie z lux medu coś jest. Mam ubezpieczenie grupowe z pracy w GeneraliJa jak miałam do wyboru wyższy pakiet medyczny w luxmedzie to dawali 1000zl ale to jednorazowo i małym druczkiem było napisane ze jak ubezpieczenie płacone jest minimum rok![]()
Pijecie melise?
Ja właśnie sobie parze dopiero pierwszy raz![]()
Piję od kilku dni!Pijecie melise?
Ja już praktycznie ocieram się o depresję, więc dodatkowe wyciszenie mi się nie przyda [emoji14]Pijecie melise?
To pij pij meliske podobno działa uspokajająco ;-)Ja już praktycznie ocieram się o depresję, więc dodatkowe wyciszenie mi się nie przyda [emoji14]
9.08.18r. [emoji173]️
![]()