oliwiapatrycja
Fanka BB :)
16 tydz to już powinnaś poznać juz, jak się dobrze rozkraczyJa tez mam wizytę na 9marca godz 11 ale jeszcze nie połówkowe a normalne (16tydz) mam nadzieje poznać płeć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16 tydz to już powinnaś poznać juz, jak się dobrze rozkraczyJa tez mam wizytę na 9marca godz 11 ale jeszcze nie połówkowe a normalne (16tydz) mam nadzieje poznać płeć![]()
To bardzo pracowicie :-) to plus że tak blisko i nie trzeba daleko jeździć z jednego do drugiego :-)A bo przeprowadzkapakowanie, sprzątanie jednego mieszkania [emoji23] dziś byłam na tym drugim posprzątać
dobrze że to tylko trzy bloki dalej [emoji23]kawę sobie muszę strzelić bo mi głową pęka i po małego do przedszkola.
![]()
![]()
Mi lekarz powiedział płeć na prenatalnym w 13tc choć nie jest to do końca pewne, bo powiedział że też może się pomylić16 tydz to już powinnaś poznać juz, jak się dobrze rozkraczyja też mam nadzieje że ładnie pokaże się i ze wkoncu poznam płeć :-)
Ja jestem ni to gruba ni to chuda, taka średnia. Dzisiaj mam 17t+4d i u mnie widać już dość mocno brzuszek, ale najbardziej wypchało tak od ok. 2 tygodni05.03 wizyta u ginekologa więc wspomnę o tym lekarzowi. Wyczuwacie/ wyczuwalyscie w 14tc już brzusio ? Ja jak narazie nie jestem do końca pewnai pytanie też mam do dziewczyn, że tak powiem " przy sobie " kiedy było widać u was brzuszek ?
![]()
Czekamy ;-) :-)Także wrócę spowrotem jak będzie po przeprowadzce [emoji23]
![]()
![]()
Też bym już chciała żeby było widać <3Ja jestem ni to gruba ni to chuda, taka średnia. Dzisiaj mam 17t+4d i u mnie widać już dość mocno brzuszek, ale najbardziej wypchało tak od ok. 2 tygodni
![]()
To synek czy córcia wyszło ze będzie ?:-)Mi lekarz powiedział płeć na prenatalnym w 13tc choć nie jest to do końca pewne, bo powiedział że też może się pomylić
Synuś tak jak sobie wymarzyłamTo synek czy córcia wyszło ze będzie ?:-)