Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak byłam w drugiej ciąży leżałam z synem w szpitalu, bo miał właśnie ostry nieżyt żołądkowo-jelitowy i siłą rzeczy mnie też wzięłoDziewczyny czy jak łapią Was mdłości, wymioty to macie podwyższona temperaturę?
Ja dzisiaj czuje się jak przy grupie żołądkowej. I rozwolnienie, mdłości, ból brzucha typowo jelitowy, chyba nawet stan podgorączkowy [emoji20]
Nie mogę wyjść z łazienki
Co może pomoc? [emoji22]
Jak byłam w drugiej ciąży leżałam z synem w szpitalu, bo miał właśnie ostry nieżyt żołądkowo-jelitowy i siłą rzeczy mnie też wzięło [emoji85] to pediatra kazała mi pić fuul wody, wcinać słone paluszki, rozgazowana cola i paracetamol i to tyle [emoji6]
Kochana trzymaj się ciepło! Następnym razem na pewno się udaWygląda na to, że nic tu po mnie bo nie będę już sierpniowa mamącieszę się, że Was poznalam bo fajne z Was babki. Dziękuję Wam bardzo za słowa wsparcia. Dużo dla mnie znaczą.
A co u mnie? Cóż, moje marzenia legły w gruzachjestem załamana, pół nocy nie spałam, łzy wciąż lecą.. chciałabym zasnąć i obudzić się dopiero, gdy będę w kolejnej ciazy..
Życzę Wam spokojnych wręcz nudnych ciąż, łatwych porodów i zdrowych dzieci. A z okazji świąt pięknego czasu spędzonego w gronie najbliższych![]()