Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak dokładnie się zgadza [emoji177]
O ile mi wiadomo to ten wątek w większości dotyczy już potwierdzonych ciąż, jest to pierwsze forum na jakim pisze i wydaje mi się że problem jaki miała ta dziewczyna powinien być w innym wątku, A temat o niej zaczęłam ja bo miała na drugi dzień dac znać jak wyszła beta ale niestety się nie odezwała.Czyli co? Możemy uzalac się na braki objawów, ale ona juz nie może uzalac na test, bo nie zrobiła bety i nie może nazywać się dziewczyna w ciąży z termienm na sierpień? Zawiewa hipokryzja, nie sądzisz?
Nie oceniajmy? Świetnie. To nie oceniajmy każdego jak leci, a nie traktujemy to wybiórczo i dwa dni później obrabiamy lasce dupę za plecami wrzucając screeny jej wszystkich wypowiedzi.
Każda z nas ma jakieś lęki, schizy i problemy. Większość dobrze wie, jak pragnienie zajścia w ciążę potrafi zrysowac mózg, że objawy ciąży widzi się w połowie cyklu, albo kiedy już się jest w ciąży to jak bardzo można sobie wkręcić rzeczy niczym z kosmosu. I to jest normalne (mniej, bądź bardziej, ale nadal normlane), że pyta się o tym na forum i rozmawia z ludźmi w podobnej sytuacji, ale z jakiej paki są wrzucane prześmiewcze posty na ten temat?
I to nie jest naprawdę trochę słabe?
I następnym razem, koleżanko, kiedy jednak odnosisz się do mojego postu, to prosiłabym żebyś jednak go zacytowała, żeby na pewno mi nie umknął i żebym mogła na niego odpowiedzieć.
Kochana daj spokój mamy nowy rok nie ma co się przejmować laską która za miesiąc będzie robić to samo zamiast poczekać jak dorosła osoba, chyba każda kobieta starająca sie wie jak to wszystko funkcjonuje( nasz organizm).Ale ja i w jej obecności pisałam że ma przestać że schize dostaje więc jaki problem po 2 dniach że jest wypiminane
Dziewczyna stwarza wątki na 4 różnych grupach, wszędzie to samo. Wiele forumowiczek radzi wspiera podpiera na duchu a ona swoje
Brnie nakręca siebie i innych dookoła
Tak wstawilam zrzut jej wypowiedzi
Przyznaje i nie, nie jest mi głupio z tego powodu
Dosiego!
Juz jest po kolejnym teście.
Negatywny
Kurczę nie pamietam a kiedy miałaś ostatnia @?
Bo ja 13.11 i mi właśnie na usg wyszła młodsza