Nataliag339
Fanka BB :)
Hej mnie dzisiaj mdłości jakoś odpuścił nawet rano wypiłam słabą kawę z mlekiem co do tej pory sam zapach był wstretny. A jeżeli chodzi o tą koleżankę to na innym wątku pisała że betę zrobi dopiero w czwartek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Który tydzień u Ciebie??Ja już po wizyciebąbelek ma 2.5cm, roznica między om a usg się skraca, z 11 dni przeskoczyło na 4
wszystko w porządku na chwile obecna
lekarz 'pocieszyl' ze jeszcze 2-3tyg i mdłości przejdą i powiedział ze z jednej strony to dobrze ze są.. fajnie ale ja zdycham [emoji3] co do objawów czy są czy nie to poród może być rożny, w poprzedniej ciąży miałam wymioty 3 miesiące i poród w godzinę od odejścia wód
zobaczę jak będzie teraz
![]()
Hej, A co z tą nową narwana koleżanką miała się odezwać jak zrobi betę![]()
Też się nad tym zastanawiałam. Była na kilku tematach, sporo osób już wsiadało bo przecież ile można. A wiecie ile razy robiłam test, nic nie było, wyrzucałam do kosza, a po dwóch godzinach myślę se, zerknę se, i była druga taka słabo widoczna. Oczywiście żadna to ciąża i nie szlam tym torem
Widziałam ja wczoraj czy przed wczoraj na wrzesniowkach
Po kolejnym teście
Wstawionym z filtrem gdzie hmm coś widziala
Oh Gosh. W życiu nie zmieniałam kontrastu zdjęć ale to dobry temat
TO u mnie też 9 ale termin na 11.089termin 31.07
![]()