Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje [emoji173]️ Dziewczyny pisza o wymiotach, mama tez mi mowi, ze ona toalety nie opuszczała.. a ja nic. Troche mi niedobrze czasami i tyle... boje sie ze to wina hormonów, moze cos jest nie tak.
Poza tym wczoraj zjadlam paczke chipsow i przez to tez mialam wyrzuty sumienia [emoji200][emoji200]
U mnie tez zadnych plamien. Teraz troche ciągnieTak jak z rana pisałam że mnie nic nie boli
Tak nawalaja mnie jajniki że niemoge się wyprostować wrr czegoś takiego jeszcze nie miałam
Plus ze plamien żadnych
Dziekuje ❤ Dziewczyny pisza o wymiotach, mama tez mi mowi, ze ona toalety nie opuszczała.. a ja nic. Troche mi niedobrze czasami i tyle... boje sie ze to wina hormonów, moze cos jest nie tak.
Poza tym wczoraj zjadlam paczke chipsow i przez to tez mialam wyrzuty sumienia![]()
A przestań z wyrzutami
Oo ja mogę je mieć, leciałam specjalnie to niego szok.. Taka "chcica" juz teraz w tej chwili
Zaznaczam że ostatnio go jadłam dobre kilka lat temu....
![]()
Ja wczoraj..Matko, jakbym zjadła... W nocy chodził za mną burger. Taki z lokalnej burgerowi. Dobrze, że była zamknięta, bo pewnie Mąż by jechał...
WitamJa wczoraj..
Oczy chciały [emoji1787][emoji2368]
Najgorsze u mnie jest to ze od zjedzenie odliczam minuty i lecę [emoji2961]
[emoji16][emoji51]
Od jutra zdrowa ciążowa dieta