Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie ciekawi czy mówił jaka różnica wieku jest akceptowalna? U nas będzie 3,5 między córką a synkiem i 3 między nim a bobasem i myślałam by właśnie starszych razem ulokować[emoji848]
Hej dziewczyny! Jeśli chodzi o obiawy mogą ustępować na tym etapie i wracać. Lekarz mi powiedział, że nie ma w tym niczego złego. Co ciąża to inna. Nie ma reguły.
Dziewczyny co z tym zamkniętym wątkiem? Jestem w grupie od pierwszej strony i nikt nic? Bo jakoś ostatnio mniej osób się tutaj udziela.
Kochane, bez priva nie dodałam bo nie śledzę dokładnie wszystkiegoZamknieta grupa działa, pisałaś może do @GabrielaNowak85? Ona dodaje systematycznie dziewczyny
Super, bardzo się cieszęWczoraj byłam na badaniach prenatalnych. Wszystko jest dobrze, serduszko, kość nosowa, przepływy krwi moje i dziecka. Przeziarnistos karkowa też super...końcowe wyniki dostanę pocztą za 2-3 tyg. Ale chyba nie ma powodu do obawkamień spadł mi z serca