mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Ale urocze! Zdjęcia 3d nie przestaną mnie chyba nigdy zadziwiac [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale urocze! Zdjęcia 3d nie przestaną mnie chyba nigdy zadziwiac [emoji4]
Termin z OM jest na 16.08. Ale ciaza jest młodsza tj na 25.08. Maleństwo mierzy 6.5cm.A gdzie zdjęcie maleństwa? Jakie już duże? Termin porodu został taki jak z OM ?
Ale cudne ujęcia
Termin z OM jest na 16.08. Ale ciaza jest młodsza tj na 25.08. Maleństwo mierzy 6.5cm.
A ile i przy jakim CRL macie NT?Zobacz załącznik 1081684
U mnie było NT 2,2 ale lekarz sam przyznał że miał problem z pomiarem, bo dzidziol nie współpracował[emoji6]Termin z OM jest na 16.08. Ale ciaza jest młodsza tj na 25.08. Maleństwo mierzy 6.5cm.
A ile i przy jakim CRL macie NT?Zobacz załącznik 1081684
Ja dwa razy dopiero czulam, takie jakby laskotanieDziewczyny a czujecie już ruchy dziecka? Jestem w 15 tygodniu no w sumie już 16 i na dole po lewej stronie ciągle coś mi jakby bulgocze, gilga.. Takie śmieszne uczucie. I nie wiem sama co to jest bo nie mam porownania![]()
No właśnie tak się cieszyłam że coś czuję i wczoraj cały dzień na to czekałam i nicJa dwa razy dopiero czulam, takie jakby laskotanielekarz na dzisiejszej wizycie powiedzial ze to mozliwe, ja 15tydzien.
Ka tez 15 tydzien i juz w sumie z tydzien czuje to słodkie gilanie A jestem tu Nowa moj termin 6.08Ja dwa razy dopiero czulam, takie jakby laskotanielekarz na dzisiejszej wizycie powiedzial ze to mozliwe, ja 15tydzien.