Lipka
Fanka BB :)
Mi gin mówiła że moja dzidzia jest O tydzień większaWoooow. Duza pannaSpora roznica
lekarz nic nie mówił więc myślę, że waga jest w porządku, może po prostu mały będzie drobny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi gin mówiła że moja dzidzia jest O tydzień większaWoooow. Duza pannaSpora roznica
lekarz nic nie mówił więc myślę, że waga jest w porządku, może po prostu mały będzie drobny
![]()
Uuu też pannica juz dorodnaA bo u mnie prawie 27tc i córka ma 1050g![]()
Ooo ta waga juz jest blizej mojego maluszkaMi gin mówiła że moja dzidzia jest O tydzień większai że przewiduje podobna wagę do takiej jak miał synek gdy urodziłam. Tj 3820g 60cm
A na wizycie w 23tc mała miała 570g
![]()
A kiedy dokładnie masz wizytę? I który to będzie tydzień?Uuu też pannica juz dorodna
Ja w przyszlym tyg ide i zobaczę ile moj waży o ile zrobi mi usg bo mialam ostatnio![]()
28tc i 3 d.A kiedy dokładnie masz wizytę? I który to będzie tydzień?![]()
No to obyś miała okazję podejrzeć bobasa. Będziemy czekać na wieści28tc i 3 d.
A na kiedy macie terminy??? Bedzie któraś ze mna 2sierpnia znosic jajo?No to obyś miała okazję podejrzeć bobasa. Będziemy czekać na wieści![]()
Ja raczej nie. Planowany termin u mnie to 23.08. Jesteśmy prawie miesiąc młodsi od wasA na kiedy macie terminy??? Bedzie któraś ze mna 2sierpnia znosic jajo?![]()
Oj daleko ale zobaczymy czy nie przeciąganie sie nam jesczeJa raczej nie. Planowany termin u mnie to 23.08. Jesteśmy prawie miesiąc młodsi od was![]()
Ja mam na 17 sierpień, ale prawdopodobnie będę miała cesarkę tydzień wcześniej. Dowiem się szczegółów dopiero 11 czerwiec po kolejnej wizycie.A na kiedy macie terminy??? Bedzie któraś ze mna 2sierpnia znosic jajo?![]()