reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja mam na 17 sierpień, ale prawdopodobnie będę miała cesarkę tydzień wcześniej. Dowiem się szczegółów dopiero 11 czerwiec po kolejnej wizycie.
Moj synuś miał 702g w 24+3 tc, na siatce centylowej jest ciut poniżej średniej.
Tak to wyglada ⬇
Zobacz załącznik 1116156
Z ostatniego badania wynika ze maly w 24+5 wyskoczylo ze wazy 796g i data na 25 lipiec zamiast 2 sierpien. Czyli jakby tydzien wiekszy?

Z ostatniego badania wynika ze maly w 24+5 wyskoczylo ze wazy 796g i data na 25 lipiec zamiast 2 sierpien. Czyli jakby tydzien wiekszy?
Tak by wypadało, ale z tego co wiem, datę porodu ustala się tylko raz, podczas pierwszych badań prenatalnych i tego się każdy lekarz trzyma. Często jest tak, ze dziecko na początku rośnie szybciej a później zwalnia i na odwrót.

Witajcie 😊 ja mam wizytę dopiero 19 maja 🤷🏻‍♀️ Ale już się doczekać nie mogę 😅 dzisiaj nieprzespana noc za mną 😖 ostatnio coś spać nie mogę i tylko szukam odpowiedniej pozycji 🤦🏻‍♀️ Jestem nieprzytomna 🤷🏻‍♀️
A wy jak tam 😊❤️

Na szczęście problemu ze spaniem nie mam, ale codziennie rano między 5-6 się już budzę i nie ważne o której zasnę 😣
mam wizytę u położnej na koniec maja a usg dopiero 11 czerwiec 😬 jak zniosą obostrzenia i wrócą usg 4D to zapisze się na koniec maja bo wtedy będzie 28tc, czyli najlepszy na piękne zdjęcia i film

Ostatnia edycja:
reklama
Ja melduję się jutro na wizycie. I też nie wiem czy będę miała USG... Mam nadzieję że tak! 😂 Miło by było... Ale już jajo znoszę. Już bym chętnie poszła 😁

Też wstaję codziennie o 5 rano. Czasami udaje się jeszcze przysunąć na chwilę. Ale 6:20 to max co może z tego być... 🤦🏼‍♀️ Nie wiem co to się wyprawia bo ja normalnie śpioch jestem 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry