Mystic87
Fanka BB :)
Lipka a żurawinke zajadasz? Kluje przy siusianiu?Hejka. A mnie dziś jakoś od dołu kłuje. Nie wiem czy coś się zaczyna dziać czy to od pęcherza. Bo na ost badaniu wyszło że mam jakieś zapalenie. Leżę dziś i boję się ruszać.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lipka a żurawinke zajadasz? Kluje przy siusianiu?Hejka. A mnie dziś jakoś od dołu kłuje. Nie wiem czy coś się zaczyna dziać czy to od pęcherza. Bo na ost badaniu wyszło że mam jakieś zapalenie. Leżę dziś i boję się ruszać.![]()
Tez siw ciesze ze juz niedlugo. 2sierpien. Mam nadzieje ze za miesiac o tej porze bede mialaw ramionach calego i zdrowego a i ja juz bede ruchliwa
. Do 27 sierpnia chyba bym fiknela od tych upalow
![]()
Właśnie jutro męża poproszę żeby mi kupił żurawinę. Przy siusianiu aż tak nie ale co jakiś czas normalnie jakby ktoś igła mnie dźgał. I często chodzę siku. Ale na szczęście już lepiej niż rano.Lipka a żurawinke zajadasz? Kluje przy siusianiu?
Lipka ja miałam już takie kłucie przy chodzeniu. Parę razy. Dopytywałam się i lekarki i położnej. Dopóki brzuch się nie napina przy tym to się nie przejmować. Tak powiedziały. Ja miałam tak po dłuższym (i szybszym bo nie lubię...i chyba nie umiem co gorsza wolno chodzić) spacerze. Leżakowanie pomogło. Położna mówi że organizm przygotowuje się do terminu pełną parą i może być to bardzo różnie odczuwalne dla kobiet.Właśnie jutro męża poproszę żeby mi kupił żurawinę. Przy siusianiu aż tak nie ale co jakiś czas normalnie jakby ktoś igła mnie dźgał. I często chodzę siku. Ale na szczęście już lepiej niż rano.![]()
Nie zostawie Was!!! Bede obstawiala Was wiatraczkami, robila chlodne oklady na nogi, podawala Wam lodyHej dziewczyny!
Trochę zabiegana byłam po wizycieDzidź bez zmian-tajemniczy
Nie pokaże buzi a co dopiero mówić o rozchylenia nóżek
"No zdjęcia nie będzie... Za to można podziwiać pięknie rozwinięty mózg"
Joanulka jakbym trafiła- nie pozwoliłam się też hiper-dokładnie pomierzyć ale... szacunkowo waży ok 2000g. Pani doktor mówiła że raczej troszkę mniej... ale! 2000g wyszłoTakże Dzidź nie będzie duży ale i nie jakoś specjalnie drobny.
Mystic oczywiście że ci życzę szybkiego powrotu do pełnej mobilności! Ale obiecaj że jak będziemy tu fikać od tych upałów to będziesz nas wspierać i pocieszaćBo my pewnie...no dobra JA
... będę zapewne zazdrościć na maksa
No i nie opuszcza mnie to przekonanie że tym razem przenoszę
![]()
Mdla... ale Bobo Twoje to pewnie dziewczę skoro takie wstydliwe![]()
Moj syn to klejnotami świeci od samego początku!!! Buzi tak nie ustawia jak swoje skarby!!! Starszy syn w szpitalu jak tylko go badali po urodzeniu sikal na nich przy obchodach. Poszlismy na pierwsza kontrol do przychodni i to samo.Ale że jak chłopak to od razu ekshibicjonizm?Zapewne dziewczę. Nic tam nie lata wokół, co mogłoby świadczyć że jest inaczej.
Ale pewności nie ma. Nawet mi się to już podoba
![]()