Mdła
Fanka BB :)
A ja jakoś myślę że się w nocy zacznieKażdego dnia chce żeby się zaczęło ale jak przychodzi wieczór to się boję nocy.
Zresztą chyba bez różnicy czy dzień czy noc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja jakoś myślę że się w nocy zacznieKażdego dnia chce żeby się zaczęło ale jak przychodzi wieczór to się boję nocy.
A to przepraszamJoanulka ja w Niemczech jestem. Dzisiaj mówiłam właśnie, że fajnie bo można różne podejście do pacjenta porównać.I z Polski i z UK i jeszcze dokładam ja i Misiaaa z Niemiec.
Lipka to brzmi jak dobry plan!Trzymam kciuki żeby się jak najszybciej zaczęło. Może rzeczywiście pełnia ?
![]()
O tak. Ale jakoś za dnia większy spokój i luz niż obudzic się w nocy z bolami itpA ja jakoś myślę że się w nocy zacznieBo jak wstaję w nocy to brzuch wiecznie na ćwiczeniach
Zresztą chyba bez różnicy czy dzień czy nocjak się już zaczyna to i tak o spaniu nie ma mowy (chociaż słyszałam że niektóre mamy dają radę). A czas dostaje jakiegoś turbo-przyspieszenia.
Będzie co ma być...
![]()
36 kiedy to byłoJa tez się boje nocyi już za bardzo nie mogę spać... nie wysypiam się
ten stres mnie dobija ! Ja dzisiaj 36+3
![]()