Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale cuuuuuuudowne zdjęcieHej Dziewczyny!i mnie trochę nie było.. nie sądziłam, ze to jednak tyle zamieszani z małym człowiekiem
chociaż niektórzy się śmieją, ze przecież na razie tylko je i śpi.
Mam wrażenie ze ciagle tylko siedzę z cyckami na wierzchua jak nawet schowam to Młody dalej na mnie, bo zasypia/ śpi etc. Ewidentnie potrzebuje bliskości i człowieka
Wasze pociechy tez tak maja? Właśnie dokonałam zakupu takiego tulisia, żeby Go w to włożyć i ciasno otulić. Może wtedy będzie mu lepiej spało się w nocy. Niestety (stety
) wylądował w naszym łóżku w kokonie bo nie chce zasnąć w swoim łóżku.. a nasze zmęczenie wzięło górę
Udało się wreszcie kp wiec pozegnalam się na razie z laktatoremale suty chyba mi zaraz odpadną
karmimy się na razie krzyżowo bo tylko to wychodzi
czy któraś z Was karmi na leżąco? Jak to osiągnąć?
My nawet zaliczyliśmy sesje z Synkiem - co prawda zalecana jest do 14dnia życia a my robiliśmy później bo nie byłam w stanie ogarnąć się na dłuższe wyjście z domu- żeby dziecko spało i zdjęcia się udały. Nasz nie spał wiec ale zdjęcia się udały. Poniżej efekt
Pozdrawiamy wszystkie super Mamy!
Suzie to normalne! Już pisałam wcześniej że Malizna się co godzinę/półtorej budzi i cały czas na mnie. O spaniu w łóżeczku nie ma mowyHej dziewczyny, ja nie wiem co mam robić i czy to normalne. Mój Leon to by najchętniej cały czas wisiał na piersi... normalnie je co godzinę, nie wiem co mam robić...czy tylko podjada i dlatego tak często chce.. zastanawiałam się czy nie spróbować go przetrzymywać do 2,5h z jedzeniem. Ale z drugiej strony to nie chce go głodzić. Jestem wykończona bo nawet w nocy budzi się jak w zegarku co gidzine![]()