anula88
MAMY SIEBIE :0)
Z dnia na dzień jest to strasznie zmienne [emoji1787] nie ma praktycznie nic,wstaje rano i cala masa [emoji33]Dziewczyny, czy też macie problem z twarzą? Wysypuje mnie w miejscach w których kiedyś miałam spokój [emoji2962]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z dnia na dzień jest to strasznie zmienne [emoji1787] nie ma praktycznie nic,wstaje rano i cala masa [emoji33]Dziewczyny, czy też macie problem z twarzą? Wysypuje mnie w miejscach w których kiedyś miałam spokój [emoji2962]
Który ty jesteś tydzień??
Mówił, że w pon albo wtorek, więc pojde we wtorek. To będzie 6 dni różnicy.Ja bym na twoim miejscu wzięła, dobrze pamiętam że masz w on jeszcze kontrolę ?
Jeszcze ja z WamiOkej już jestem przekonana, że dobrze kojarzyłam [emoji2]
Odpisywałam po kolei i nie przeczytałam wszystkich wiadomości.
No to siedzimy na tym przełomie lipiec/sierpień w trójkę [emoji28]
No to w 6 już powinno być coś widać, bynajmniej tak mi się wydaje..Według miesiączki 8t0d ale coscykl miałam rozjechany i niby ciąża młodsza o 2tyg byla
Trzymaj się.4 raz przechodzę przez poronienie... To już ostatnie podejście. Mam już dosyć. Mężowi powiedziałam że nie dotknie mnie nawet palcem dopuki nie da mi pieniędzy na spirale. Dobrze że mam zdrowego 7 letniego syna w domu. Dzięki niemu trzymam się dobrze.
Dziewczyny, czy też macie problem z twarzą? Wysypuje mnie w miejscach w których kiedyś miałam spokój [emoji2962]
4 raz przechodzę przez poronienie... To już ostatnie podejście. Mam już dosyć. Mężowi powiedziałam że nie dotknie mnie nawet palcem dopuki nie da mi pieniędzy na spirale. Dobrze że mam zdrowego 7 letniego syna w domu. Dzięki niemu trzymam się dobrze.