19_dominika_92
Fanka BB :)
A ktory masz tydzien?Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory masz tydzien?Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..
Jedzenie nie jest nawet złe, aż jestem miło zaskoczona. I tak mnie mąż dodatkowo dokarmia, bo zaczyna wracać mi apetyt i wprowadzam coraz więcej jedzonka. Oczywiście póki co owoce odpadają, ale uzupełniam niedobory w inny sposóbOdpoczywaj, oby dobrze was karmili.
U mnie właśnie w nocy u syna się uaktywnił... Pewnie ja będę następnaDziewczyny okazało się, że złapałam rotawirusai dlatego mnie tak męczyło. Ale już jest lepiej, na razie muszę tutaj jeszcze zostać.
Ja po wyjściu że szpitala jeszcze muszę mieć dietę i dezynfekować wszystko po sobie. To dziadostwo utrzymuje się jeszcze przez jakiś czas w organizmieU mnie właśnie w nocy u syna się uaktywnił... Pewnie ja będę następna
Musisz bardzo uważać, bo to strasznie pustoszy organizm, tym bardziej u kobiety w ciąży. Ale może być też tak, że wcześniej już przechodziłaś i wtedy może na Ciebie tak mocno nie zadziałać.U mnie właśnie w nocy u syna się uaktywnił... Pewnie ja będę następna
Niestety pojawiła mi się gorączka ale na szczęście zbijalna apapem. Pytałam wczoraj w aptece o elektrolity dla cieżarnych ale pan powiedział że nie ma a jak dodałam że najlepiej bez cukru to się załamał... Jedyny pozytyw to to że syn już jest w lepszym stanie bo poprzednia noc cała nieprzespana strasznie mnie wymęczyłaMusisz bardzo uważać, bo to strasznie pustoszy organizm, tym bardziej u kobiety w ciąży. Ale może być też tak, że wcześniej już przechodziłaś i wtedy może na Ciebie tak mocno nie zadziałać.
W 3 trymestrze to już jesteśmy od 28 tygJak tam się czujecie ? Jak wasze dzieciaczki ? Jeszcze parę dni i każda z nas będzie w 3 trymestrze.