Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny odczytacie co tu pisze, że grupa krwi to wiem, ale co dalej
Jak pani doktor zapisywała, to slyszałam, że mowi o badaniu grupy krwi, a teraz patrze i myśle co to![]()
Koleżanka miała synka z połowa serduszka. Później mówiła że nic jej nie wkurzało jak „będzie dobrzyzm” bo ona wiedziała, czuła że nie będzie.Ja tak mam z pocieszaniem "będzie dobrze".
Jak jechaliśmy na ostatnią operacje z synem, to tesciowa w kołko powtarzała: "będzie dobrze, jeszcze tylko to przetrwacie, szybciutko zleci i bedziecie miec to juz za sobą" i w kołko " nie martw się będzie dobrze" i "będzie dobrze". A we mnie się aż gotowało i krzyczałam sobie w głowie, żeby ona przestała tak gadać. W ogole to nie pomagało, miało odwrotny skutek. Ja rozumiem, że nie miała złych intencji, ale dla mnie spłycanie slowami " bedzie dobrze", tego co nas czeka, wywoływało we mnie gniew. Bo wiedziałam że ten czas około operacyjny wcale nie będzie "dobry". Wiedziałam ile będzie kosztowało nas to wszystko psychicznie i ile bólu przyniesie to synowi. Zdawałam sobie sprawę z powagi sytuacji, z ryzykiem jakie niosła operacja na otwartym sercu i po prostu mówienie mi, że będzie dobrze, nie dawało ulgi, a wpędzało w złość. Wolałam żeby nic nie mówili, niż żeby pocieszali w taki sposób, conajmniej jakby to było wyjście na wizytę do dentysty.
Grupa krwi i odczyn coombsaDziewczyny odczytacie co tu pisze, że grupa krwi to wiem, ale co dalej
Jak pani doktor zapisywała, to slyszałam, że mowi o badaniu grupy krwi, a teraz patrze i myśle co to![]()
Bo ciało działa na wyższych obrotach ale sens tego jest taki że wydolność jest większa a nie mniejszaA czy któraś z Was ma tak, że ciało pracuje na wyższych obrotach? Leżąc mam przyspieszony oddech, puls jest cały czas Ok. 85-90. Mam wrażenie jakbym dużo robiła, nie robiąc nic. Pokrywa się to trochę z informacjami, że ciało ma co teraz robićw końcu tworzy życie ale pytam z ciekawości czy u Was tez jest to tak zauważalne? Mi czasem zabraknie aż oddechu jak np. się ubieram do wyjścia
Oj tak, czuję się jak "staruszka". Wchodzenie po schodach na drugie piętro a mi serce bije jak szalone. Męczę się szybciej takimi prostymi rzeczami. Ja też mierze sobie ciśnienie i puls i też mam tak między 80-90 puls.A czy któraś z Was ma tak, że ciało pracuje na wyższych obrotach? Leżąc mam przyspieszony oddech, puls jest cały czas Ok. 85-90. Mam wrażenie jakbym dużo robiła, nie robiąc nic. Pokrywa się to trochę z informacjami, że ciało ma co teraz robićw końcu tworzy życie ale pytam z ciekawości czy u Was tez jest to tak zauważalne? Mi czasem zabraknie aż oddechu jak np. się ubieram do wyjścia
Mnie również, piersi stały się pełniejsze. Ja mam spory biust i boję się tego, co będzie na koniec ciąży "cyce jak donice"To dziwne ale stanik zaczął mnie uciskać a to dopiero początek 7 tyg![]()
Tak,mam to samo - przykład z teraz - przebrałam mlodemu pampersa,mój puls wynosi 110[emoji1787]A czy któraś z Was ma tak, że ciało pracuje na wyższych obrotach? Leżąc mam przyspieszony oddech, puls jest cały czas Ok. 85-90. Mam wrażenie jakbym dużo robiła, nie robiąc nic. Pokrywa się to trochę z informacjami, że ciało ma co teraz robić [emoji4] w końcu tworzy życie ale pytam z ciekawości czy u Was tez jest to tak zauważalne? Mi czasem zabraknie aż oddechu jak np. się ubieram do wyjścia
Grupa krwi + odczyn coombsa
Aaa okGrupa krwi i odczyn coombsa
Noo dokładnieKoleżanka miała synka z połowa serduszka. Później mówiła że nic jej nie wkurzało jak „będzie dobrzyzm” bo ona wiedziała, czuła że nie będzie.