Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciąża +Jakiej aplikacji ciążowej używacie?![]()
Gdy zamartwiałam się wysokością swojej bety to dostałam wiadomość prywatną od dziewczyny (majówki), że jej również leniwie beta przyrastała, a potem się pięknie rozhulała i żeby sie nie martwić :*beta przyrastała bardzo ładnie, ale z ekstremalnie niższych wartości, więc od początku mnie to stresowało. Później plamienia, skurcze (przypominające te porodowe, więc nic dobrego na takim etapie ciąży), jakaś infekcja intymna, znów plamienie![]()
A ja zmieniłam lekarza zmieniła mi Luteina na dopochwowo i zwiększyła dawkęZrobiłam badanie moczu okazało się że mam bakterie i okazało się do tego że jeszcze mam infekcję ale biorę takie globulki więc powinno być ok a teraz masz te plamieniabeta przyrastała bardzo ładnie, ale z ekstremalnie niższych wartości, więc od początku mnie to stresowało. Później plamienia, skurcze (przypominające te porodowe, więc nic dobrego na takim etapie ciąży), jakaś infekcja intymna, znów plamienie![]()
Ja preglife i pregnancytrackerJakiej aplikacji ciążowej używacie?![]()
Ciąża +Jakiej aplikacji ciążowej używacie?![]()
Ja też Ciąża+ jak większośćJakiej aplikacji ciążowej używacie?![]()