RoseGold
Fanka BB :)
No właśnie niespecjalnie dzisiaj było machaneZależy jak bardzo machają głowica![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie niespecjalnie dzisiaj było machaneZależy jak bardzo machają głowica![]()
Wiesz co jestem 1 raz w ciąży ale może jakoś masz tam podrażnione bo dzieciątko sobie miejsce robi. Nie przejmowałabym się tym jakoś bardzo jeśli ból już ustaje.No właśnie niespecjalnie dzisiaj było machane![]()
martwię się, ze jednak dalej mam jakąś infekcjęWiesz co jestem 1 raz w ciąży ale może jakoś masz tam podrażnione bo dzieciątko sobie miejsce robi. Nie przejmowałabym się tym jakoś bardzo jeśli ból już ustaje.![]()
ja cały czas latam, z tym że zazwyczaj mam na papierze krewJa to mam glupie mysli ze zaraz przyjdzie @. Latam jak glupia ciagle to wc. Z synem plamilam w 5 tygodniu ciazy i wyladowalam w szpitalu. Wszytsko bylo dobrze. Tym razem tez bedzie ale kolejna ciaza po 10 latach hehehe dla mnie to wyczyn. To bedzie dopiero moje drugie dziecko![]()
Jasno rozowa krew to plamienie implantacyjneja cały czas latam, z tym że zazwyczaj mam na papierze krewod wczoraj na razie mam spokój, ale zakładam, że to chwilowe
Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nicJa też póki co na szczęście należę do grona tych osób, którym mdłości są obce![]()
u mnie może za pierwszym razem było plamienie implantacyjne, ale niestety w 7tc to już jakieś inne źródło musi byćJasno rozowa krew to plamienie implantacyjneu mnie takie plamienie tym bylo kiedys. Ale bylam pierworodka i pojechalam odrazu na oddzial nawet bez skierowania
![]()
Ja jestem 5+4 i tylko w sumie zauważalne cycki.Właśnie miałam aż poruszyć ten temat dziś bo wczoraj wieczorem była teściowa i pyta mnie jak się czuje, jakie mam objawy, czy bardzo mnie mdli... A ja, że nie mam ani mdłości, ani nic mi właściwie nie dolega, czuję się bardzo dobrze, jedyne co lekko wieczorem piersi pobolewają i trochę na początku ciągnęło w podbrzuszu, a teraz nic
Czy to chyba jeszcze za wcześnie? Dziś 4+4. Od kiedy zaczęły Wam się jakieś objawy?