EMilkaaa84
Fanka BB :)
JaCzy jeszcze ktoś oprócz mnie nie ma mdłości takich stricte?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JaCzy jeszcze ktoś oprócz mnie nie ma mdłości takich stricte?
My tak samo na pudełkach a w weekendy jemy to na co mamy ochotęmy mamy oboje z partnerem diety pudelkowe, wiec problem rozwiazanyOboje pracujemy zdalnie i jakos nie chce nam sie tracic czasu na gotowanie. Za to na weekend czasami cos wpolnie gotujemy. Moj facet np wczoraj ugotowal mi rosol
![]()
ja dotychczas nie miałam ani razu mdłościCzy jeszcze ktoś oprócz mnie nie ma mdłości takich stricte?
Ja tez jutro wizytuje o której masz wizytę? Ja o 8.My tak samo na pudełkach a w weekendy jemy to na co mamy ochotę
ja dotychczas nie miałam ani razu mdłości
Ja już się w końcu doczekam jutrzejszej wizyty i pierwszego USG. Mam nadzieję, że coś będzie widać![]()
Będzie w porzadku, będzie już serduszko raczej, witamyHej kochane. Ja jestem w 5 tygodniu. Tydzien temu ciąża potwierdzona testem i betą. Wybieram sie do lekarza w 7 tygodniu. Myslicie, ze to ok? Jesli chodzi o o objawy to gdyby nie to, ze nie mam okresu i mam nabrzmiałe piersi to nawet bym sie nie zorientowała, że coś jest nie tak![]()
O 8 to masz idealnie! Już bym chyba poszła spać haha ja dopiero na 15 mam.Ja tez jutro wizytuje o której masz wizytę? Ja o 8.
Jeżeli chodzi o gotowanie No u mnie jest nadal lekki dramat, lubię gotować, ale wybrzydzam, sama nie wiem na co mam ochotę, a jak już coś zrobię to nie jem bo jednak to nie to, a jak pomyśle p jedzeniu to fuj nadal i nie myśle o nim![]()
Super to trzymamy kciuki za nasze jutrzejsze wizytyJa jutro też mam wizytę..aż mnie żołądek ściska..ja mam w południeale przynajmniej będę wiedzieć co tam..to moje pierwsze USG..więc jak na mnie to cud..