Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha ja też tak mam, że wyznacznikiem dla mnie, że wszystko ok jest ból sutków. Dotknę, zaboli aha czyli wszystko dobrzeJeeej, ja też 2.01 wizyta i nie mogę się doczekać, będę wtedy 6+6 i mam nadzieję że usłyszę serducho ❤
Też jestem trochę panikara, nawet do męża mowilam że wolałabym codziennie rano wymiotować niż myślec czemu dziś mdłości mniejsze i czy aby wszystko okey.. chodzę macam się po cycach i "ok, bolą, super"![]()
ja akurat macac nie musze hehe czuje jak bola ;p az pulsuja heheJeeej, ja też 2.01 wizyta i nie mogę się doczekać, będę wtedy 6+6 i mam nadzieję że usłyszę serducho ❤
Też jestem trochę panikara, nawet do męża mowilam że wolałabym codziennie rano wymiotować niż myślec czemu dziś mdłości mniejsze i czy aby wszystko okey.. chodzę macam się po cycach i "ok, bolą, super"![]()
Moje też strasznie bolą, w nocy nawet się budzę jak zmieniam pozycję bo nie da się ułożyć bezboleśnieja akurat macac nie musze hehe czuje jak bola ;p az pulsuja hehe
Mnie tezZjada mnie stres przed jutrem![]()
ja to samo! Schizę złapałam ostatnio w nocy, bo mnie mniej piersi bolały i sprawdzałam, o ile mniej aż zaczęłam w głowie panikować i nie mogłam spać..Haha ja też tak mam, że wyznacznikiem dla mnie, że wszystko ok jest ból sutków. Dotknę, zaboli aha czyli wszystko dobrze![]()