alexilen
Zaangażowana w BB
Mam tak samoHehe a ja przeciwnie, naturalnie mam duże i marzę o tym, żeby się za bardzo nie powiększyły![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samoHehe a ja przeciwnie, naturalnie mam duże i marzę o tym, żeby się za bardzo nie powiększyły![]()
Dokładnie, ja tez mam duże i No jestem przerażona jak urosnąHehe a ja przeciwnie, naturalnie mam duże i marzę o tym, żeby się za bardzo nie powiększyły![]()
Oo jestem, generalnie tak ja pije tylko wodę i zielona herbatę piłam dużo z 3 szklanki jak nic codziennieDobry wieczórJakieś kilkadziesiąt stron temu któreś z was pisały, że w ciąży nie można pic zielonej herbaty. Możecie napisać coś więcej? Czy chodzi o kofeinę czy coś poza tym? Akurat tuż przed ciążą bardzo zasmakowałam w zielonej herbacie
![]()
Dzięki za wyjaśnienie, dobrze wiedziećOo jestem, generalnie tak ja pije tylko wodę i zielona herbatę piłam dużo z 3 szklanki jak nic codziennieczytałam ze obniża przyswajanie kwasu foliowego, na 1 wizycie gin mi powiedziała ze nie jest wskazana No dopuszczalne 1 dziennie, druga gin która prowadzi ciąże powiedziała ze No nie nawet ta jedna filiżanka, czytałam na necie bo nie daje mi to spokoju i No nie ma takich jasnych badań jak kawa, bo kto pije zielona herbatę
i niby w mądrościach internetowych znalazłam ze w małych ilościach raz dziennie nie zaszkodzi, wiec obiecałam sobie ze postaram się pić tak co 2 tygodnie, miesiąc jedną
i tez przy okazji następnych nadań zbadam kwas foliowy i zobaczę wtedy. Ale chyba tak samo jest z kawą, niby można pic jedna a ja tez usłyszałam ze raczej nie
![]()
Oo jestem, generalnie tak ja pije tylko wodę i zielona herbatę piłam dużo z 3 szklanki jak nic codziennieczytałam ze obniża przyswajanie kwasu foliowego, na 1 wizycie gin mi powiedziała ze nie jest wskazana No dopuszczalne 1 dziennie, druga gin która prowadzi ciąże powiedziała ze No nie nawet ta jedna filiżanka, czytałam na necie bo nie daje mi to spokoju i No nie ma takich jasnych badań jak kawa, bo kto pije zielona herbatę
i niby w mądrościach internetowych znalazłam ze w małych ilościach raz dziennie nie zaszkodzi, wiec obiecałam sobie ze postaram się pić tak co 2 tygodnie, miesiąc jedną
i tez przy okazji następnych nadań zbadam kwas foliowy i zobaczę wtedy. Ale chyba tak samo jest z kawą, niby można pic jedna a ja tez usłyszałam ze raczej nie
![]()
O tu taka ciekawostka o wymiotkach.