Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też nieJuż kupujecie ubrania ciążowe? Szok szybkoJa w poprzedniej ciąży jedyne co miałam typowo ciążowego to w drugiej połowie jeansy i leginsy. A sukienki kupowałam normalne tylko luźniejsze fasony
jakoś te typowo ciążowe ubrania to mi się nie podobają, typu bluzki czy sukienki
Ja też odnoszę wrażenie, że jestem wzdęta cały czas..a jak zjem, to już w ogóleNo ja też nie lubię ciążowych ciuchów,wybieram raczej oversize..ale jak mi dzisiaj przyszła sukienka oversize to pierwszy raz czułam się w niej jak beczka..a to dopiero początek.
Odsyłam..
Niemniej mam bardzo wydęty brzuch:/ale w moim przypadku, to przez leki i zatrzymanie wody w organizmie..
Ja chcę powiedzieć o ciąży dopiero w marcu..ale jak dalej będę taka napompowana to nie wiem czy dam radę..
Ja jestem w szoku bo w pierwszej ciąży brzuch mi wyszedł dopiero koło 5 miesiącaJuż kupujecie ubrania ciążowe? Szok szybkoJa w poprzedniej ciąży jedyne co miałam typowo ciążowego to w drugiej połowie jeansy i leginsy. A sukienki kupowałam normalne tylko luźniejsze fasony
jakoś te typowo ciążowe ubrania to mi się nie podobają, typu bluzki czy sukienki
ja na razie głównie jem to, od czego mnie akurat nie odrzucaJa jestem w szoku bo w pierwszej ciąży brzuch mi wyszedł dopiero koło 5 miesiącaa teraz co 7+2 a mnie jeansy cisną
jakby było ciepło to na luzie w kieckach ale przy tych mrozach to chociaż te legginsy naciągne na tyłek.
W poprzedniej ciąży miałam w sumie tylko spodnie i legginsy ciążowe. Sukienki, bluzki i swetry miałam po prostu oversize
A macie zachcianki? Ja w poprzedniej ciąży nie, w ogóle nie czułam się ciazowo. A teraz i mam okropne mdłości i zachcianki - przed chwila mój mąż biegł po barszcz ukraińskismieje się, ze na bank chłopak bo już daje w kość mamusi ;p
Ja też idę 21.12.Umowilam pierwsza wizyte w porozumieniu z ginekologiem czyli na 21.12![]()
Hehe a ja przeciwnie, naturalnie mam duże i marzę o tym, żeby się za bardzo nie powiększyłyAle mam ładne cycki
Zachcianek jako takich brak.