adiika
Fanka BB :)
No powiem Ci - czapki z glow za badania! Takiech to nawet ja nie znam
Co do biopsji - trzymam kciuki![]()
No widzisz co głowa może naprodukować przez jedną noc ;D Już jestem zmęczona tym
Dziękuję bardzo za kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No powiem Ci - czapki z glow za badania! Takiech to nawet ja nie znam
Co do biopsji - trzymam kciuki![]()
Umówiłam się na piątek w luxmedzie. Tylko już nie na wizytę ciążową, a samo USG u lekarki którą już dobrze znam. Mam skierowanie z poprzedniej ciąży jeszcze to szkoda żeby się zmarnowałoDlatego ja chodzę prywatnie. Nie mam siły ani czasu na takie przepychanki. W pierwszej ciąży byłam na NFZ raz, czekałam ponad 2h. na swoją kolej. Stwierdziłam, że nigdy więcej.
Aaaaa to chyba to.Poronienie było rok temu, w listopadzie. Na kreskach jest dużo osób, nie sposób zapamiętać wszystkiego w 100%. Ja Ciebie też pamiętam, bo Twój nick pasuje do imienia i nazwiska mojej bratowej![]()
A próbowałaś do Piotra Steca do Lux Med?Słuchajcie, mojego nieszczęścia ciąg dalszy ale teraz już chce mi się z tego śmiać, to chyba bezsilność
Chciałam się umówić na USG na NFZ ze skierowania od mojego lekarza prowadzącego.
Zadzwoniłam na infolinię, tam mi babka powiedziała że lekarz do którego chcę się umówić nie robi zwykłego USG i tylko specjalistyczne (No jak *****, skoro moja koleżanka do niego chodzi i ma skierowania od tego samego lekarza co ja?!), przełączyła mnie do mojej położnej mówiąc, że TO ONA POWINNA MNIE UMÓWIĆ NA USG (XDDDD). Mówię położnej co usłyszałam na infolinii, a ta do mnie że w żadnym wypadku i podała mi dwa numery pod które mogę dzwonić. Jeden na umówienie się do innego lekarza, którego szczerze nie znoszę bo ma teksty gorsze niż ten z luxmedu, ale mówię no już trudno, skoro nie mam wyjścia to pójdę do niego byle tylko zobaczyć co tam się dzieje i drugi na infolinię. Dzwonię najpierw do znienawidzonego lekarza, a oni uwaga uwaga ODSYŁAJĄ MNIE NA INFOLINIĘ BO TEN NUMER JUŻ DO UMAWIANIA NIE SŁUŻY. Zadzwoniłam znowu na infolinię, a baba znowu swoje, że to położna ma mnie umówić... Nosz przecież brakuje mi już słów, nerwów i wszystkiego. Już teraz tylko chce mi się śmiać
Napisałam do tej koleżanki która chodzi do tego dobrego lekarza, może ona skądś magicznie ma do niego numer![]()
Słuchajcie, mojego nieszczęścia ciąg dalszy ale teraz już chce mi się z tego śmiać, to chyba bezsilność
Chciałam się umówić na USG na NFZ ze skierowania od mojego lekarza prowadzącego.
Zadzwoniłam na infolinię, tam mi babka powiedziała że lekarz do którego chcę się umówić nie robi zwykłego USG i tylko specjalistyczne (No jak *****, skoro moja koleżanka do niego chodzi i ma skierowania od tego samego lekarza co ja?!), przełączyła mnie do mojej położnej mówiąc, że TO ONA POWINNA MNIE UMÓWIĆ NA USG (XDDDD). Mówię położnej co usłyszałam na infolinii, a ta do mnie że w żadnym wypadku i podała mi dwa numery pod które mogę dzwonić. Jeden na umówienie się do innego lekarza, którego szczerze nie znoszę bo ma teksty gorsze niż ten z luxmedu, ale mówię no już trudno, skoro nie mam wyjścia to pójdę do niego byle tylko zobaczyć co tam się dzieje i drugi na infolinię. Dzwonię najpierw do znienawidzonego lekarza, a oni uwaga uwaga ODSYŁAJĄ MNIE NA INFOLINIĘ BO TEN NUMER JUŻ DO UMAWIANIA NIE SŁUŻY. Zadzwoniłam znowu na infolinię, a baba znowu swoje, że to położna ma mnie umówić... Nosz przecież brakuje mi już słów, nerwów i wszystkiego. Już teraz tylko chce mi się śmiać
Napisałam do tej koleżanki która chodzi do tego dobrego lekarza, może ona skądś magicznie ma do niego numer![]()
Nie ma do niego w ogóle wizyt. Zapisałam się do Katarzyny Przygody, do niej chodziłam w każdej ciąży i była okejA próbowałaś do Piotra Steca do Lux Med?
Nie pomogła, ona też dzwoni na infolinię i jakoś normalnie się umawiaJakie zawirowaniaAż mi się w głowie zakręciło
I te słynne odsyłanie od jednego do drugiego... Oby koleżanka pomogła
![]()
Wiem, ale też wiem, że nic nie można zrobić. Można tylko czekać i mieć nadzieję. I wierzyć że będzie dobrze.Staram się, ale sama dobrze wiesz jakie to trudne
Tak zrobię w takim razie. To czekanie jest najgorsze, ale już i tak nic więcej nie zrobię. Co ma być to będzie.
Jeden z lepszych może świadczyć o poziomie pozostałychPoczekam parę dni, mam już dosyć biegania od jednego lekarza do drugiego. Jestem na lekach, beta się zgadza (sprawdzę tylko czy rośnie raz jeszcze) i czekam. Pójdę na USG dopiero za kilka dni
Oby było tak jak mówicie. No kuźwa jeden z podobno najlepszych lekarzy w LuxMedzie, a tu takie cyrki
Moja czarna lista lekarzy z LuxMedu robi się coraz dłuższa![]()