angeliskax
Moderator
No dokładnie... później mama do mnie "jak ty sobie dziecko poradzisz..." A ja ze nie jestem samaja usłyszałam zamiast gratulacji to tylko jak ty sobie poradzisz ,więc nic mnie nie zdziwi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dokładnie... później mama do mnie "jak ty sobie dziecko poradzisz..." A ja ze nie jestem samaja usłyszałam zamiast gratulacji to tylko jak ty sobie poradzisz ,więc nic mnie nie zdziwi
Za rok sobie odbijeciedokładnie. Ale jak tu się nie baćja z tego stresu na sorze wysokie ciśnienie miałam ale już nie pamiętam jakie. Piękne święta wczoraj mąż dziś ja
ja wiem i to w 3Za rok sobie odbijecie![]()
właśnie o to chodzi, że święta i nikt by mnie nie przyjął a do piątku bym zesiwiala. Po ciąży pozamacicznej to już wszytko w głowie miałamNo mój lekarz ma takie podejście że jak zaczyna mi się plamienie czy coś to mam się położyć wziasc nospe uspokoić się i przyjechać do niego później tego samego dnia lub kolejnego. Że najlepiej nie jechać na sor bo można jeszcze coś przytargac ze sobąw tej ciąży już na taki spokój mogę sobie pozwolić ale we wcześniejszych bywało różnie
wiele z nas tu jest po przejściach i to zrozumiale że lęk przeplata się z radością,a obawy są większe. Chyba nie mamy za bardzo wpływu na nasze emocje i każde są zrozumiałe .właśnie o to chodzi, że święta i nikt by mnie nie przyjął a do piątku bym zesiwiala. Po ciąży pozamacicznej to już wszytko w głowie miałam
A ja uważam, że lepiej pojechać jeden raz o za dużo niż olać. I dobrze ze @Patka2207 pojechała. Też bym pojechała jakbym miała kolejne dwa dni świrować.No mój lekarz ma takie podejście że jak zaczyna mi się plamienie czy coś to mam się położyć wziasc nospe uspokoić się i przyjechać do niego później tego samego dnia lub kolejnego. Że najlepiej nie jechać na sor bo można jeszcze coś przytargac ze sobąw tej ciąży już na taki spokój mogę sobie pozwolić ale we wcześniejszych bywało różnie
ja miałam do 7 tyg takie , od ponad tygodnia minęły .Hej dziewczyny! Czy też macie tak, że raz na jakiś czas są jakieś skurcze czy spazmy w jajnikach czy jakoś w tej okolicy?
Ja mam tak dość randomowo, czasami lekki, a czasami mocno łapie. Ale myślałam że one miały już przejść
Raz jedyny miałam w ciąży taki ból jakby kolka? To było tydzień temu. Bolało mocno.Hej dziewczyny! Czy też macie tak, że raz na jakiś czas są jakieś skurcze czy spazmy w jajnikach czy jakoś w tej okolicy?
Ja mam tak dość randomowo, czasami lekki, a czasami mocno łapie. Ale myślałam że one miały już przejść