reklama

Sierpniowe mamy 2026

Ja miałam noc koszmarów. Najpierw mi się śniło, że ta ciąża jest z in vitro i się nie rozwija. Potem się obudziłam na siku, wić odetchnęłam, że to tylko sen, że prenatalne przede mną. Ale jak zasnęłam, śniło mi się, że byłam na tych prenatalnych, lekarz był milczący, badanie zrobił szybko, powiedział, że jest ok, ale dał mi ulotkę, na której pomiędzy tekstem a grafikami napisał o jakiś wadach typu rozszczep kręgosłupa.
Trzeci sen już nie był związany z ciążą, ale był równie niepokojący.
Wiem, co czujesz, ja też przed ostatnią wizytą u lekarza miałam okropne sny z różnymi czarnymi scenariuszami, jak się obudziłam to nie wiedziałam czy to był sen czy jawa 🫣

reklama
Ja miałam noc koszmarów. Najpierw mi się śniło, że ta ciąża jest z in vitro i się nie rozwija. Potem się obudziłam na siku, wić odetchnęłam, że to tylko sen, że prenatalne przede mną. Ale jak zasnęłam, śniło mi się, że byłam na tych prenatalnych, lekarz był milczący, badanie zrobił szybko, powiedział, że jest ok, ale dał mi ulotkę, na której pomiędzy tekstem a grafikami napisał o jakiś wadach typu rozszczep kręgosłupa.
Mi też się śniły nieprawidłowe wyniki, ja nawet je widziałam w tym śnie no dramat jakiś 😑😑😑 no ale ok, staram się wyluzować już

Współczuję ❤️u mnie też dzisiaj dziwne sny, bo przyśniło mi się, że zobaczyłam dużo krwi na papierze toaletowym, obudziło mnie oczywiście nocne siku i poszłam z duszą na ramieniu czy sen nie był jakiś proroczy. Całe szczęście nie. I co ciekawe wczoraj padłam bardzo wcześnie, spałam baaaardzo długo a przez niepokojące sny w ogóle się nie wyspałam.

Dzień dobry, ja już po prenatalnych. Z USG wszystko ok, za dwa tygodnie wyniki zestawienia z badaniami krwi. No i w środku prawdopodobnie dziewczynka, tak jak przeczuwałam ❤️ ciężko było zrobić jakieś ładne zdjęcie na pamiątkę, tak sobie fikała 😂 połówkowe 9 kwietnia
Ja przeczuwam bardzo mocno chłopca, nie wiem dlaczego, ale nie umiem myśleć od kilku dni inaczej niż jak o chłopcu, zwłaszcza po zrobieniu Panoramy to przeczucie się wzmocniło. Niecierpliwie czekam na wyniki

Dzień dobry, ja już po prenatalnych. Z USG wszystko ok, za dwa tygodnie wyniki zestawienia z badaniami krwi. No i w środku prawdopodobnie dziewczynka, tak jak przeczuwałam ❤️ ciężko było zrobić jakieś ładne zdjęcie na pamiątkę, tak sobie fikała 😂 połówkowe 9 kwietnia
Oo teraz doczytałam, że też miałaś już prenatalne ❤️ super

Ależ Wam zazdroszczę, ja dopiero w następny czwartek mam prenatalne, a potem znowu czekanie na wyniki więc w sumie prawie miesiąc czekania 🥺
No, ale nic najważniejsze aby wszystko dobrze wyszło 🥹🥹

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry