3:2 dla chłopców, @Chilove czekamy na wieściZ moich prenatalnych (na chwilę obecną) wynika, że będzie chłopiec![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
3:2 dla chłopców, @Chilove czekamy na wieściZ moich prenatalnych (na chwilę obecną) wynika, że będzie chłopiec![]()
Czekamy i trzymamy kciukiNiestety cały dzień niepewności przede mną bo mam dopiero na 20...
Oby wszystko było dobrzeNiestety cały dzień niepewności przede mną bo mam dopiero na 20...
Dziś z OM wychodzi mi 8+6 ale ciąża jest młodsza bo jak byłam 22.01 wtedy w szpitalu co zarodek dopiero się mógł pojawić bo 19 go jeszcze nie było to wtedy wskazywało na 6+1 a z OM wychodziło 7+2Oby wszystko było dobrzea przypomnij proszę jaki wiek ciąży z om teraz wychodzi?
Tak, właśnie pamiętałam że były rozbieżności w USGDziś z OM wychodzi mi 8+6 ale ciąża jest młodsza bo jak byłam 22.01 wtedy w szpitalu co zarodek dopiero się mógł pojawić bo 19 go jeszcze nie było to wtedy wskazywało na 6+1 a z OM wychodziło 7+2
Ja miałam noc koszmarów. Najpierw mi się śniło, że ta ciąża jest z in vitro i się nie rozwija. Potem się obudziłam na siku, wić odetchnęłam, że to tylko sen, że prenatalne przede mną. Ale jak zasnęłam, śniło mi się, że byłam na tych prenatalnych, lekarz był milczący, badanie zrobił szybko, powiedział, że jest ok, ale dał mi ulotkę, na której pomiędzy tekstem a grafikami napisał o jakiś wadach typu rozszczep kręgosłupa.Ja mam wieczorem wizytę ale powiem wam, że miałam okropne sny dziś i lekko stresuje się![]()
Więc obie jakoś do wieczora musimy wytrzymać... Pewnie masz wcześniej niż ja?Ja mam wieczorem wizytę ale powiem wam, że miałam okropne sny dziś i lekko stresuje się![]()