reklama

Sierpniowe mamy 2026

A nie pamiętam czym się kierowałam - chyba z tamtejszych analiz wyszło mi, że jest najbardziej dokładne i ma w swoim zakresie dużo różnych wad do przebadania? Nie chcę kłamać, ale chyba to mnie skłoniło. Nie robiłam researchu jak to wygląda teraz i jakie inne badania są, może w sumie zainteresuję się tym na dniach.

Ja rocznik 1990 😁 czy ostatnie dziecko - nie wiem nie wiem, pewnie tak, ale nigdy nie mów nigdy 😁
O, czyli jesteśmy z jednego rocznika 😁 dla mnie to ostatnia ciąża, trójka dzieci mi w zupełności wystarczy 🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Też jestem ciekawa, bo w 1 ciąży nie robiłam, ale teraz bym chciała.
Obawiam się, że ze względu na wiek mi wyjdą słabe wyniki pappy i będę się stresować bardzo.
Swoją drogą ile macie lat? Cos czuję ze będę tu najstarsza.. 🤭 to ja zacznę,w tym roku będzie 39... Także ta ciąża to już w moim przypadku koniec podejmowanych prób i starań, na zasadzie teraz albo nigdy.

No to Cię przebije za 2 miesiące mam zmianę kodu 😉

Obawiam się, że ze względu na wiek mi wyjdą słabe wyniki pappy i będę się stresować bardzo.
Swoją drogą ile macie lat? Cos czuję ze będę tu najstarsza.. 🤭 to ja zacznę,w tym roku będzie 39... Także ta ciąża to już w moim przypadku koniec podejmowanych prób i starań, na zasadzie teraz albo nigdy.
Ja mam 32 lata, a to moja pierwsza ciąża. Wcześniej niestety się nie udawało.
Ale siostra mojego męża jest teraz w ciąży, a ma 43 lata, a z pracy znam przypadek, że dziecko urodziło się, kiedy matka miała 50, więc nie ma co mówić hop 😁

Mi również dziś się słabo pracowało, miałam takie raz pełnia energii a za chwilę wilczy głód i od razu mi słabo.
Pracuję w przedszkolu, zobaczymy jak długo dam radę, dziś tez poinformowałam dyrekcję, żeby nie bylo ze potem zniknę z dnia na dzień mimo ze generalnie wolę takie informacje zostawiać dla siebie.
Oo, to już nas trzy tutaj pracownice przedszkola ☺️ Piąteczka ✋

W tym roku 35 😄 chciałam żeby dziecko miało rodzeństwo, ale 2 dzieci to mój max 🙈

Ja w tym roku skończę 30, to moje drugie dziecko i chyba ostatnie. Chciałabym więcej, ale ze względów logistycznych raczej się nie zdecydujemy. Chociaż, nie robię żadnych pewnych założeń, zobaczymy jak będzie

Ja zakładam, że poronienie z października było jednak wadą genetyczną, więc chciałabym to sprawdzić. 2.02 mam prenatalne i idealnie byłoby mieć już wyniki. Ale ja myślę nad Panoramą.
Ja mam w tym roku 35 lat, w ogóle tego nie czuję i dziwnie mi jak to pisze 🙈 Mam jednego synka i dwa aniołki.

Ja w lutym będę mieć 32 lata 😊
Ja to kiedyś chciałam mieć trójkę dzieci, mój mąż dwójkę i jak dobrze pójdzie to chyba na dwojce zaprzestaniemy, chociaż to moja czwarta ciąża.

Ja nie planuje nipt robić przed USG prenatalnym, jest tam wyjdą ryzyka pośrednie to będę robić chyba panoramę. A jak wyniki z wysokim ryzykiem to jestem zdecydowana na amniopunkcje

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was miała w pierwszej ciąży robione nifty? Wiem, że bym tu poruszany wątek, która w tej ciąży będzie chciała robić, ale nie pamiętam czy ktoś już kiedykolwiek miał. U mnie pojawiła się okazja do zrobienia i na pewno się zdecyduję, ale jestem ciekawa jak to wygląda i jaki jest faktyczny czas oczekiwania na wynik
Robilam przy poprzedniej ciazy, w UK. Wyniki byly dosyc szybko, z tego co pamietam w ciagu niecalych dwoch tygodni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry