Chilove
Fanka BB :)
Rano pobranie po 17 miałam wyniki, robię zawsze badania w diagnostyceJak dlugo czekalyscie na wyniki toxo, hiv, hcv, hbs ? Dluzej czy tak samo jak standardowe badania?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rano pobranie po 17 miałam wyniki, robię zawsze badania w diagnostyceJak dlugo czekalyscie na wyniki toxo, hiv, hcv, hbs ? Dluzej czy tak samo jak standardowe badania?
Na wizycie serduszkowej.Dziewczyny w którym tygodniu dostałyście skierowanie na pierwsze badania krwi?
Jesteśmy na tym samym etapieNa wizycie serduszkowej.
Ja mam dzisiaj podły humor. Nic mnie nie cieszy, chodzę bardziej śnięta… Jutro wizyta i się tak cholernie boję. Jestem 9+1, a ostatnio w 10tc się dowiedziałam, że mój żelek nie żyje od kilku tygodni.
Ja dostałam cały pakiet do zrobienia jak ginekolog potwierdzał owulacjęDziewczyny w którym tygodniu dostałyście skierowanie na pierwsze badania krwi?
Wysyłam dużo miłości w Twoją stronęNa wizycie serduszkowej.
Ja mam dzisiaj podły humor. Nic mnie nie cieszy, chodzę bardziej śnięta… Jutro wizyta i się tak cholernie boję. Jestem 9+1, a ostatnio w 10tc się dowiedziałam, że mój żelek nie żyje od kilku tygodni.
Coś po 9. Mam nadzieję, że zdążę, bo muszę synka odprowadzić do przedszkola i potem przejechać prawie całe miasto tramwajem.Jesteśmy na tym samym etapie
Trzymam za was a jutro kciuki , będzie wszystko suuuper
O której masz wizytę?