reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Dziękuję wam dziewczyny :)
Jak jutro wszystko będzie ok, to mam zamiar powiedzieć w pracy. Z drugiej strony nadal czekam na decyzję co do podwyżki, więc mogliby się pospieszyć, bo nie chce być pierwsza, żeby to źle nie wpłynęło :p

Tak się zastanawiam, bo już zabookowalam wizytę na pobranie krwi w luxmedzie i się zastanawiam czy wypisze mi od razu badania 😆 nie ogarniam tego luxmedu, tam wszystko trzeba robić oddzielnie i ciężko trafić na tego samego lekarza 🫠 i trochę mnie to wkurza, bo mam bardzo bogaty pakiet, a i tak zapisać się na jakąś wizytę do dobrego lekarza jest ciężko 🙈

Tak się zastanawiam, bo już zabookowalam wizytę na pobranie krwi w luxmedzie i się zastanawiam czy wypisze mi od razu badania 😆 nie ogarniam tego luxmedu, tam wszystko trzeba robić oddzielnie i ciężko trafić na tego samego lekarza 🫠 i trochę mnie to wkurza, bo mam bardzo bogaty pakiet, a i tak zapisać się na jakąś wizytę do dobrego lekarza jest ciężko 🙈
No z luxmedem to różnie może być 🙈🙈 ale skierowanie powinien wydać
Kwestia tego czy na wszystko
Ja już się naczytałam, że np cytomegalie nie każdy traktuje jak badanie obowiązkowe 🤔

Ja miałam w pierwszej ciąży medicover (ale to wszystko działa na tej samej zasadzie) i robiłam tylko badania, ale nie chodziłam do lekarzy. Dla mnie plusem tych miejsc są badania a wielkim minusem, że jest tak ogromny przemiał ludzi. Oczywiście zależy też pewnie od miasta.
W pakiecie w medicover nie potrzebowałam skierowań na badania w ciąży może w luxmedzie też tak jest? Warto dopytać

Ja miałam w pierwszej ciąży medicover (ale to wszystko działa na tej samej zasadzie) i robiłam tylko badania, ale nie chodziłam do lekarzy. Dla mnie plusem tych miejsc są badania a wielkim minusem, że jest tak ogromny przemiał ludzi. Oczywiście zależy też pewnie od miasta.
W pakiecie w medicover nie potrzebowałam skierowań na badania w ciąży może w luxmedzie też tak jest? Warto dopytać
No właśnie nie wiem czy nie muszę mieć założonej karty ciąży 🤔

No właśnie nie wiem czy nie muszę mieć założonej karty ciąży 🤔
Ja w 2022 i 2023 roku robiłam wszystkie badania w ramach luxmedu ale to była placówka współpracująca i lekarza też miałam z placówki współpracującej
W punkcie pobran Luxmed byłam raz pierwszy i ostatni, panie pielęgniarki dwie nie umiały pobrać krwi dziubały i mnie kilka razy to był akurat Luxmed w Marriotcie
Nigdy nie miałam karty ciąży z Luxmedu wystarczyło skierowanie i chyba nawet w aplikacji
Ale jak jest teraz to nie wiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry