Chilove
Fanka BB :)
Tramwaje są spoko, rzadko są opóźnienia, zdążyszCoś po 9. Mam nadzieję, że zdążę, bo muszę synka odprowadzić do przedszkola i potem przejechać prawie całe miasto tramwajem.
Mam nadzieję, że po wizycie trochę chociaż odetchniesz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tramwaje są spoko, rzadko są opóźnienia, zdążyszCoś po 9. Mam nadzieję, że zdążę, bo muszę synka odprowadzić do przedszkola i potem przejechać prawie całe miasto tramwajem.
Ja na wizycie, kiedy było widać fasolkę i serduszko, z OM to było 7+4.Dziewczyny w którym tygodniu dostałyście skierowanie na pierwsze badania krwi?
6 tcDziewczyny w którym tygodniu dostałyście skierowanie na pierwsze badania krwi?
No z luxmedem to różnie może byćTak się zastanawiam, bo już zabookowalam wizytę na pobranie krwi w luxmedzie i się zastanawiam czy wypisze mi od razu badanianie ogarniam tego luxmedu, tam wszystko trzeba robić oddzielnie i ciężko trafić na tego samego lekarza
i trochę mnie to wkurza, bo mam bardzo bogaty pakiet, a i tak zapisać się na jakąś wizytę do dobrego lekarza jest ciężko
![]()
Ja miałam w pierwszej ciąży medicover (ale to wszystko działa na tej samej zasadzie) i robiłam tylko badania, ale nie chodziłam do lekarzy. Dla mnie plusem tych miejsc są badania a wielkim minusem, że jest tak ogromny przemiał ludzi. Oczywiście zależy też pewnie od miasta.Tak się zastanawiam, bo już zabookowalam wizytę na pobranie krwi w luxmedzie i się zastanawiam czy wypisze mi od razu badanianie ogarniam tego luxmedu, tam wszystko trzeba robić oddzielnie i ciężko trafić na tego samego lekarza
i trochę mnie to wkurza, bo mam bardzo bogaty pakiet, a i tak zapisać się na jakąś wizytę do dobrego lekarza jest ciężko
![]()
No właśnie nie wiem czy nie muszę mieć założonej karty ciążyJa miałam w pierwszej ciąży medicover (ale to wszystko działa na tej samej zasadzie) i robiłam tylko badania, ale nie chodziłam do lekarzy. Dla mnie plusem tych miejsc są badania a wielkim minusem, że jest tak ogromny przemiał ludzi. Oczywiście zależy też pewnie od miasta.
W pakiecie w medicover nie potrzebowałam skierowań na badania w ciąży może w luxmedzie też tak jest? Warto dopytać
Ja w 2022 i 2023 roku robiłam wszystkie badania w ramach luxmedu ale to była placówka współpracująca i lekarza też miałam z placówki współpracującejNo właśnie nie wiem czy nie muszę mieć założonej karty ciąży![]()
Na hiv czeka się w moim labie do 3 dni roboczych, reszta tego samego dniaJak dlugo czekalyscie na wyniki toxo, hiv, hcv, hbs ? Dluzej czy tak samo jak standardowe badania?