Passtelova
Fanka BB :)
Prawie 3cm człowieczek machał mamie rączką i ćwiczył już podskoki. Wszystko jest IDEALNIE!!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To kawał człowiekaPrawie 3cm człowieczek machał mamie rączką i ćwiczył już podskoki. Wszystko jest IDEALNIE!!!![]()
WspanialePrawie 3cm człowieczek machał mamie rączką i ćwiczył już podskoki. Wszystko jest IDEALNIE!!!![]()
Zdecydowanie lepiej. Czuję wdzięczność i szczęścieTo kawał człowieka
Super
Lepiej się już czujesz po wizycie?
Miał być, ale już wiadomo, że praca mu nie pozwoliNa prenatalne wybieracie się/wybierałyście się z mężami?
Ja wybieram się z mężem, nie przegapi żadnej okazji żeby podejrzeć maluszkaNa prenatalne wybieracie się/wybierałyście się z mężami?
Wspaniala wiadomoscPrawie 3cm człowieczek machał mamie rączką i ćwiczył już podskoki. Wszystko jest IDEALNIE!!!![]()
Ja chyba nie, poprzednio też chodziłam sama a mąż tylko zdjęcia oglądał i słuchał opowieściNa prenatalne wybieracie się/wybierałyście się z mężami?
Tak, Ja z moim chodzilam na wszystkie. Ciekawe Jak tym razem Bedzie, Bo nie wszedzie przyjmuja z dzieckiem, na prenatalne to na pewno nieNa prenatalne wybieracie się/wybierałyście się z mężami?