Passtelova
Fanka BB :)
Te objawy falują. Mnie w jeden dzień przestały boleć piersi i czułam dokładnie to samo co Ty.Dziewczyny ja chyba oszaleję, wczoraj wieczorem pierwszy raz od dawna czułam się w miarę dobrze. Zamiast się cieszyć to zaczęłam panikować, że to zły znak i już miałam czarne myśli, a pójście do toalety to był mega stres (przy moim poronieniu kilka lat temu było tak, ze minęły mi objawy i niedługo potem zaczęło się plamienie). Na dodatek wyswietlil mi się jakis post na fb o porpnieniu, weszłam w komentarze i naczytałam się historii różnych dziewczyny o ich poronieniach w 10tc (wczoraj skończyłam 10 tydzień). W końcu poszłam spać ok 20.30, żeby się już nie nakręcać, ale śniło mi się, że krwawiłamDzisiaj za to objawy wróciły, czuję się okropnie od rana, ale dalej jestem jakaś zestresowana
mam nadzieję, że powrót objawów to dobry znak
![]()
Jak to powiedział mój lekarz dziś, jeszcze trochę będą kopniaki i nie będziemy się tak stresować niewidomą
Używałyście, albo planujecie używać detektorów tętna płodu? Ja w pierwszej ciąży miałam i trochę mi to uspokajało głowę jak miałam 2 tygodniową izolację przez covid.