reklama

Sierpniowe mamy 2026

Używałyście, albo planujecie używać detektorów tętna płodu? Ja w pierwszej ciąży miałam i trochę mi to uspokajało głowę jak miałam 2 tygodniową izolację przez covid.
Ja myślę, że będę miała
W ciąży z córką często korzystałam, chociaż ta uparciucha często ociekała i miałam stres czy to zanikające tętno
Ale uspokajało mnie to bo miałam łożysko na przedniej ścianie i dość długo słabo czułam ruchy

reklama
Używałyście, albo planujecie używać detektorów tętna płodu? Ja w pierwszej ciąży miałam i trochę mi to uspokajało głowę jak miałam 2 tygodniową izolację przez covid.

Używałam w każdej ciąży sporadycznie, kupiłam po pierwszym poronieniu. Wczoraj z ciekawości użyłam i znalazłam serduszko ❤️ 8+6 się udało. Ale nie zamierzam sprawdzać często, zalecane jest w ogóle od 16 tygodnia, co w sumie mija się z celem, bo już wtedy czuć ruchy 🤷🏼‍♀️

Hejka 😄 zastanawiałam się gdzie się podzialas 😎
Trochę się bałam zapisać przed wizytą ale też was podczytywałam i w sumie troszkę szkoda mi było , że się nie udzielam 😅 wizyta już w poniedziałek co prawda nie jest u mojego lekarza który będzie mi prowadzić ciążę ale ten u bardzo fajnej Pani doktor. Ja się czuje fatalnie…

Trochę się bałam zapisać przed wizytą ale też was podczytywałam i w sumie troszkę szkoda mi było , że się nie udzielam 😅 wizyta już w poniedziałek co prawda nie jest u mojego lekarza który będzie mi prowadzić ciążę ale ten u bardzo fajnej Pani doktor. Ja się czuje fatalnie…
Ja mam we wtorek, bo mi dziady odwołali piątkową wizytę, dziś nasikalam na test żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje 😆

Hej dziewczyny,
Nadrobię dziś wieczorem wątek i pouzupełniać wszystko.
Ja lekki stres od wczoraj - byłam na siłowni, a zaraz po miałam lekkie krwawienie. Odpuszczam na razie siłkę i może w drugim trymestrze coś podziałam. Na razie zostaję przy krokach.

Hej dziewczyny,
Nadrobię dziś wieczorem wątek i pouzupełniać wszystko.
Ja lekki stres od wczoraj - byłam na siłowni, a zaraz po miałam lekkie krwawienie. Odpuszczam na razie siłkę i może w drugim trymestrze coś podziałam. Na razie zostaję przy krokach.
O kurcze może to nic poważnego. Są jeszcze ćwiczenia dla ciężarnych na yt 😆 za bardzo się nie spocisz, ale zawsze trochę ruchu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry