• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Ja też dziś miałam bardzo słaby dzień - silny ból głowy i kłucie w podbrzuszu. Postanowiłam zrobić sobie drzemkę, kiedy się obudziłam to jedna z moich dwóch kotek leżała przy mojej głowie, a druga na lędźwiach 😻

Ja też dziś miałam bardzo słaby dzień - silny ból głowy i kłucie w podbrzuszu. Postanowiłam zrobić sobie drzemkę, kiedy się obudziłam to jedna z moich dwóch kotek leżała przy mojej głowie, a druga na lędźwiach 😻
Ja też kocham spać z kotkami. Korzystając z obecności męża i tego, że miał się kto zająć córką też zrobiłam drzemkę. Ale co ciekawe zamiast lepiej to gorzej się po niej czułam 🤣 mnie też odrzuciło od kawy, więc senność odczuwam baaardzo mocno. Cieszę się też, że dzisiaj wyjątkowo minął mi dzień bez bólu głowy i nudności, od razu chce się żyć

Załączniki

• Screenshot_20260111-143913.png
    Screenshot_20260111-143913.png
    41,6 KB · Wyświetleń: 1
Tutaj macie gdzie przełączyć tryb.
„Image not found” 🫠 zdjęcie się nie ładuje.

Hej dziewczyny, u mnie już drugi dzień, gdzie mdłości praktycznie ustąpiły. A wcześniej leżałam jak śnięta z miską od rana do wieczora… dzisiaj 9+0, ogólnie raczej szczyt mdłości, czy się mylę? Chociaż w ciąży z córką też mniej więcej w tym czasie poczułam się lepiej i spanikowana poszłam na usg i było wszystko ok 🤷🏼‍♀️ trochę nadrabiam z jedzeniem, chociaż dalej nie mogę pić wody, jedynie soki i owoce 😬

Hej dziewczyny, u mnie już drugi dzień, gdzie mdłości praktycznie ustąpiły. A wcześniej leżałam jak śnięta z miską od rana do wieczora… dzisiaj 9+0, ogólnie raczej szczyt mdłości, czy się mylę? Chociaż w ciąży z córką też mniej więcej w tym czasie poczułam się lepiej i spanikowana poszłam na usg i było wszystko ok 🤷🏼‍♀️ trochę nadrabiam z jedzeniem, chociaż dalej nie mogę pić wody, jedynie soki i owoce 😬
Ostatnio strasznie mi posmakowały kompoty, polecam 😄 woda się wydaje jakaś paskudna ostatnio 😅

Ja jestem dzisiaj 9+4 i oby ten 9 to był szczyt i za chwilę niech się uspokoi 🙏 a wodę pije teraz gazowaną.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry