reklama

Sierpniowe mamy 2026

Ja w dalszym ciagu czuje sie zupelnie dobrze 😁 Mialam lekkie nudnosci kilka razy w ciagu ostatnich dni, ale nie na tyle, aby przeszkadzac mi w codziennym funkcjonowaniu, jednak wszystko moze jeszcze przyjsc..

reklama
Ja o dziwo czuje się dobrze 🥹 i oczywiście już rozkminiam czy to dobrze, doszukuje się czegoś złego. Dobrze, że wieczorem jadę do lekarza to zobaczymy co tam słychać 😑
Pracuje w tym tygodniu tylko jeden dzień z biura 😁 ale tak mi się nie chce pracować, naprawdę
Zawiozłam córkę do przedszkola to już zdążyłam się tym zmęczyć

Jak tam Wasze samopoczucie, trochę się poprawia? Mnie coś z rana ściskało w żołądku, ale bez mdłości póki co, za to wczoraj spałam 11h 🫠 takie mam zjazdy, masakra
U mnie też dziś jakoś lepiej. Nadal czuję niemoc, ale przynajmniej nie mam mdłości 😉
Ja rowniez w pierwszej ciazy czulam sie bardzo dobrze, a teraz na koniec lutego konczy ona 2 latka :) pracowalam do stycznia, na nogach od rana do nocy, a I tak pojawila sie po terminie
Ja obie ciążę przeleżałam praktycznie. Pierwsza bo lekarz kazał, a w drugiej korzystalam😉 oboje wcześniaki. Myślę, że to nie ma reguły.

Już mi doktorka zapowiedziala że mi ten szew założą skoro rodzę wcześniaki😩 już na samą myśl mam stresa. Na opowiadała mi o tym koleżanka z sali jak z synem w ciąży leżałam.. ale czego to się nie zrobi dla takiego maleństwa

U mnie dzis tez jakas poprawa samopoczucia, oczywiscie czarne mysli nachodza 🫣 ehh a do wizyty jeszcze ponad tydzien, jak tu nie zwariowac, my to mamy przekichane 😰

reklama
Wspolczuje tym, Ktore zle sie czuja, naprawde. Ja sie modle oby u Nas sie NIC nie zmienilo, Bo jestem z mloda od rana do nocy Sama, bardzo rzadko moj maz jest w domu
To masz taką sytuację jak ja, jestem z córką sama, bo mąż do późna pracuje. I niestety przez większość dnia źle się czuję. Całe szczęście, że jak mąż wraca to zajmuje się od razu wszystkim i dzieckiem i domem, jest to pocieszenie w ciągu dnia 😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry