Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja rowniez w pierwszej ciazy czulam sie bardzo dobrze, a teraz na koniec lutego konczy ona 2 latkaW pierwszej ciąży i tej straconej w październiku czułam się bardzo dobrze. Zero typowo ciążowych objawów.
Końcówka już była gorsza, bo musiałam leżeć, przez skracającą się szyjkę, ale mówię o tym pierwszym trymestrze, który teraz mnie dojeżdża.Ja rowniez w pierwszej ciazy czulam sie bardzo dobrze, a teraz na koniec lutego konczy ona 2 latkapracowalam do stycznia, na nogach od rana do nocy, a I tak pojawila sie po terminie
U mnie też dziś jakoś lepiej. Nadal czuję niemoc, ale przynajmniej nie mam mdłościJak tam Wasze samopoczucie, trochę się poprawia? Mnie coś z rana ściskało w żołądku, ale bez mdłości póki co, za to wczoraj spałam 11htakie mam zjazdy, masakra
Ja obie ciążę przeleżałam praktycznie. Pierwsza bo lekarz kazał, a w drugiej korzystalamJa rowniez w pierwszej ciazy czulam sie bardzo dobrze, a teraz na koniec lutego konczy ona 2 latkapracowalam do stycznia, na nogach od rana do nocy, a I tak pojawila sie po terminie
Wspolczuje tym, Ktore zle sie czuja, naprawde. Ja sie modle oby u Nas sie NIC nie zmienilo, Bo jestem z mloda od rana do nocy Sama, bardzo rzadko moj maz jest w domuKońcówka już była gorsza, bo musiałam leżeć, przez skracającą się szyjkę, ale mówię o tym pierwszym trymestrze, który teraz mnie dojeżdża.
To masz taką sytuację jak ja, jestem z córką sama, bo mąż do późna pracuje. I niestety przez większość dnia źle się czuję. Całe szczęście, że jak mąż wraca to zajmuje się od razu wszystkim i dzieckiem i domem, jest to pocieszenie w ciągu dniaWspolczuje tym, Ktore zle sie czuja, naprawde. Ja sie modle oby u Nas sie NIC nie zmienilo, Bo jestem z mloda od rana do nocy Sama, bardzo rzadko moj maz jest w domu