U mnie bez zmian, czuję się jakbym była non stop na jakimś mega kacuJak tam Wasze samopoczucie, trochę się poprawia? Mnie coś z rana ściskało w żołądku, ale bez mdłości póki co, za to wczoraj spałam 11htakie mam zjazdy, masakra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie bez zmian, czuję się jakbym była non stop na jakimś mega kacuJak tam Wasze samopoczucie, trochę się poprawia? Mnie coś z rana ściskało w żołądku, ale bez mdłości póki co, za to wczoraj spałam 11htakie mam zjazdy, masakra
Trzymam kciuki, aby to nie było nic poważnego. Ja dzisiaj poszalałam. Po pracy pojechałam na budowę i kładłam gładź w jednym pomieszczeniuA ja dziś miałam trochę stresów, zrobiłam sobie dłuższy spacer po pracy i właśnie jakieś plamienie mi się pojawiłojutro wieczorem mam dopiero pierwszą wizytę, coś mam złe przeczucia..
Trzymam kciuki, żeby to był tylko efekt przeciążenia, odpoczywaj i bądź dobrej myśliA ja dziś miałam trochę stresów, zrobiłam sobie dłuższy spacer po pracy i właśnie jakieś plamienie mi się pojawiłojutro wieczorem mam dopiero pierwszą wizytę, coś mam złe przeczucia..
Który dzisiaj tc? O której masz wizytę?Jeszcze doszedl ból jak przy miesiączceech..
Trzymam kciuki, aby to byl falszywy alarm.Jeszcze doszedl ból jak przy miesiączceech..
7+3, dopiero o 18..Który dzisiaj tc? O której masz wizytę?