Passtelova
Fanka BB :)
Nie będzie cię stresować, że my już dużo dalej?Z OM wypada mi na 7.09 - Jakoś i Was tutaj tak przyjemnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie będzie cię stresować, że my już dużo dalej?Z OM wypada mi na 7.09 - Jakoś i Was tutaj tak przyjemnie![]()
Niektóre z was raptem tydzień różnicy - ja już tyle przeszłam w życiu że nieNie będzie cię stresować, że my już dużo dalej?
Trzymam mocno kciuki, daj znać koniecznie po wizycieZrobiłam razem z progiem, ogólnie już jest (odpukać) trochę lepiej, bo plamienie z czerwono różowego jest brązowe, ale ciężka noc za mną![]()
Miałam podobnie tylko w ciut wyższej ciąży od razu pojechałam do lekarza i tak jak Ty wizyta wieczoremZrobiłam razem z progiem, ogólnie już jest (odpukać) trochę lepiej, bo plamienie z czerwono różowego jest brązowe, ale ciężka noc za mną![]()
O to faktycznie początek miesiącaZ OM wypada mi na 7.09 - Jakoś i Was tutaj tak przyjemnie![]()
Właśnie czekam na te wyniki i odświeżam jak głupia a pewnie będą dopiero po południuMiałam podobnie tylko w ciut wyższej ciąży od razu pojechałam do lekarza i tak jak Ty wizyta wieczoremwszystko było ok, także trzymam kciuki, że i Ciebie wieczorem będzie dobrze
I bardzo dobrze, że zobaczyłaś progesteron
Więc pozwolicie że się u was rozgoszcze. (Mam nadzieję) Siedzę jak na szpilkach do wizyty w poniedziałek. (W poprzedniej ciąży nawet nie doczekałam do wizyty niestety więc stres trochę jest) Dziś strasznie mnie plecy bolą w lędźwiach, ale ja też mam straszne problemy właśnie z kręgosłupem więc mnie wogole często tak plecy bolą.O to faktycznie początek miesiącazapraszamy, im nas więcej tym weselej
Fajnie, że dołączyłaś <3 ja mało sportowa jestem, ale lubię się porozciągać i w pierwszej ciąży znalazłam sobie filmiki na YT dla kobiet w ciąży.Cześć! To ja się oficjalnie witam, termin mam na 24.08, to moja pierwsza ciąża, wczoraj byłam na usg i serce bije świetnie. Wszystko dla mnie jest nowe w tym procesie i na szczęście nie mam żadnych nudności ani innych strasznych dolegliwości, czasami mnie to martwi, że coś jest nie tak.
I na starcie mam pytanie - jak podchodzicie do sportu? Przed ciążą byłam całkiem aktywna, biegałam po 3 razy w tygodniu, a teraz boję się oprócz spacerów innych aktywności, żeby nie zaszkodzić.
A drugie pytanie o dietę - jak bardzo dokładnie podchodzicie do wszystkich zakazów o jedzeniu surowych ryb/mięsa itd? 3 tygodnie temu zjadłam np wędzoną szynkę i się zastanawiam czy to może mieć wpływ na zdrowie, generalnie już jem z wyszukiwarką w telefonie co mogę, a czego nie, jakaś paranoja mnie dopadła.
Bardzo się cieszę, że znalazłam takie fajne forum
HejkaCześć! To ja się oficjalnie witam, termin mam na 24.08, to moja pierwsza ciąża, wczoraj byłam na usg i serce bije świetnie. Wszystko dla mnie jest nowe w tym procesie i na szczęście nie mam żadnych nudności ani innych strasznych dolegliwości, czasami mnie to martwi, że coś jest nie tak.
I na starcie mam pytanie - jak podchodzicie do sportu? Przed ciążą byłam całkiem aktywna, biegałam po 3 razy w tygodniu, a teraz boję się oprócz spacerów innych aktywności, żeby nie zaszkodzić.
A drugie pytanie o dietę - jak bardzo dokładnie podchodzicie do wszystkich zakazów o jedzeniu surowych ryb/mięsa itd? 3 tygodnie temu zjadłam np wędzoną szynkę i się zastanawiam czy to może mieć wpływ na zdrowie, generalnie już jem z wyszukiwarką w telefonie co mogę, a czego nie, jakaś paranoja mnie dopadła.
Bardzo się cieszę, że znalazłam takie fajne forum