Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty to masz wyjątkowego pecha do tych lekarzyHej, nie odzywałam się bo jak czytałam Wasze objawy, a ja poza ledwo ledwo tkliwymi piersiami nic kompletnie nie odczuwam, nakładałam sobie do głowy, że ciąża się nie rozwija itp
Ale wtedy co byłam u tego lekarza co mnie wyśmiał że nie ma czegoś takiego jak PCOS itp i twierdził, że nie ma zarodka mimo, że ja go widziałam to mnie zapisali na dzisiaj no i ja nie odwołałam tej wizyty więc wczoraj stwierdziłam, że pójdę zobaczę cokolwiek bo do piątku nie wytrzymam.
No i jest zarodek ma 1,5cm jest serduszko, ale nie wiem co to za lekarz bo jak go zapytałam czy prawidłowo bije to się zaśmiał i powiedział że tego się nie da zmierzyćZdjęcie USG dostałam tylko dlatego że zapytałam czy mogłabym dostać bo chciałabym pokazać narzeczonemu
No więc trochę się uspokoiłam, ale więcej do niego na pewno nie pójdę
Na szczęście w piątek mam już wizytę u mojej lekarki od in vitro więc wszystko dokładnie mi powie. A na poniedziałek za tydzień zapisałam się do przychodni w której chcę prowadzić ciążę, mam nadzieję, że tam będzie ok![]()
Dobry wynikDziewczyny, czy progesteron w moim przypadku 6+0 na poziomie 24.40 jest ok?
A jakie są widełki? Wydaje się okDziewczyny, czy progesteron w moim przypadku 6+0 na poziomie 24.40 jest ok?
Faktycznie prog malutkiU mnie lipa..
Progesteron słabiutko. Na pewno dostaniesz na wizycie, dobrze, ze zbadałaś. A betę kiedy ostatnio robiłaś?U mnie lipa..
Jest ok, progesteron do utrzymania ciąży musi mieć minimum 10Dziewczyny, czy progesteron w moim przypadku 6+0 na poziomie 24.40 jest ok?
Ty to masz wyjątkowego pecha do tych lekarzyale już niedługo będziesz w dobrych rękach