taisiya
Fanka BB :)
Właśnie dawno temu, przed świętami i z obliczeń wychodzi nieprawidłowy przyrostProgesteron słabiutko. Na pewno dostaniesz na wizycie, dobrze, ze zbadałaś. A betę kiedy ostatnio robiłaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie dawno temu, przed świętami i z obliczeń wychodzi nieprawidłowy przyrostProgesteron słabiutko. Na pewno dostaniesz na wizycie, dobrze, ze zbadałaś. A betę kiedy ostatnio robiłaś?
U mnie lipa..
U mnie w mieście to wogole porażka z lekarzami - ja akurat wybrałam lekarza który jest ordynatorem w mieście oddalonym o niecałe 40 km. Bo po poronieniu rok temu gdy wylądowałam w szpitalu w moim mieście przeżyłam traumę i powiedziałam nigdy więcej tam się nie poloze.Powiem Ci, że do ginekologów od zawsze miałam pecha, od jakiegoś 14-15 letniego życia jak się pojawiły problemy z okresami przeszłam ich już chyba ze 20 z czego tylko o 2 czy 3 mogę się wyrazić pozytywnie
Dlatego mam nadzieję, że lekarka którą wybrałam na NFZ do prowadzenia ciąży będzie ok. Miałam z nią styczność w szpitalu w lutym jak roniłam i wywarła na mnie pozytywne wrażenie, a w mieście w którym teraz mieszkam nie znam w ogóle lekarzy![]()
Właśnie dawno temu, przed świętami i z obliczeń wychodzi nieprawidłowy przyrostwizyta pewnie potwierdzi, że nic z tego nie będzie
Właśnie dawno temu, przed świętami i z obliczeń wychodzi nieprawidłowy przyrostwizyta pewnie potwierdzi, że nic z tego nie będzie
Na początku przy progu 16 beta była 27A wcześniej z betą badałaś proga? Jaki był wcześniej poziom bety?
Oby tak byłoPowiem Ci, że do ginekologów od zawsze miałam pecha, od jakiegoś 14-15 roku życia jak się pojawiły problemy z okresami przeszłam ich już chyba ze 20 z czego tylko o 2 czy 3 mogę się wyrazić pozytywnie
Dlatego mam nadzieję, że lekarka którą wybrałam na NFZ do prowadzenia ciąży będzie ok. Miałam z nią styczność w szpitalu w lutym jak roniłam i wywarła na mnie pozytywne wrażenie, a w mieście w którym teraz mieszkam nie znam w ogóle lekarzy![]()
Tylko ta beta teraz jest poniżej widelek dla 7 tyg..Powyżej 1000 beta zwalnia, a już w ogóle po takim czasie sprawdzanie przyrostu nie ma sensu![]()
Wizyta u lekarza powinna rozwiac wątpliwościTylko ta beta teraz jest poniżej widelek dla 7 tyg..
Tylko ta beta teraz jest poniżej widelek dla 7 tyg..