reklama

Sierpniowe mamy 2026

Jest bijace serduszko ale w dolnych granicach, ciąża jest sporo młodsza, bo wg om 7+4 a z USG 6+3.. Bardzo mały pęcherzyk i rokowania takie sobie, więc za tydzień kontrola.
Dał duphaston, zobaczymy..
Czyli pozostaje po prostu czekać i za bardzo nie nastawiać się ani w jedną ani drugą stronę. To będzie trudny tydzień, ale w miarę możliwości staraj się nie stresować, bo silny stres będzie w tej sytuacji najgorszym rozwiązaniem. Trzymam kciuki za to, że wszystko potoczy się dobrze

reklama
Czyli pozostaje po prostu czekać i za bardzo nie nastawiać się ani w jedną ani drugą stronę. To będzie trudny tydzień, ale w miarę możliwości staraj się nie stresować, bo silny stres będzie w tej sytuacji najgorszym rozwiązaniem. Trzymam kciuki za to, że wszystko potoczy się dobrze
W sumie w piatek mam wizytę na nfz, ciekawe co mądrego mi tam powiedzą.

Jest bijace serduszko ale w dolnych granicach, ciąża jest sporo młodsza, bo wg om 7+4 a z USG 6+3.. Bardzo mały pęcherzyk i rokowania takie sobie, więc za tydzień kontrola.
Trzymam za Was kciuki, żeby było dobrze 🙏🏻 Lekarz nie zlecił bety? Jak masz wynik z dzisiaj to powtórzyłabym za dwa/trzy dni, żeby zobaczyć czy spada czy rośnie, może będziesz mieć lepszy obraz w którą stronę to idzie. Niestety czekanie jest najgorsze… w razie czego wszystkie tu jesteśmy dla Ciebie ❤️

A jest możliwe, że miałaś tak późno owulację? A pęcherzyk żółtkowy jakich jest rozmiarów? 🙂
Ys 4,6, crl 5,7
Nie byłam na monitoringu więc pewności nie mam ale mam bardzo odczuwalne owulacje więc raczej nie była tydzień później.
Wydaje mi się, że bety nie dał bo mam przyjść na usg to się wyjaśni wszystko.
Pęcherzyk jest mały i pytał czy pije dużo wody więc dziewczyny pijcie wodę 😄
Trzymam za Was kciuki, żeby było dobrze 🙏🏻 Lekarz nie zlecił bety? Jak masz wynik z dzisiaj to powtórzyłabym za dwa/trzy dni, żeby zobaczyć czy spada czy rośnie, może będziesz mieć lepszy obraz w którą stronę to idzie. Niestety czekanie jest najgorsze… w razie czego wszystkie tu jesteśmy dla Ciebie ❤️
Właśnie czekanie jest najgorsze, a bardzo bym chciała uniknąć lyzeczkowania w razie czego 🫠

U mnie na ostatnim usg tez wyszla roznica tygodnia, a wiem kiedy mialam owulacje bo robilam testy 🤷‍♀️ nie pozostaje nam nic tylko trzymac sie zalecen, brac leki ,odpoczywac i czekac do koleknej wizyty, ja mam az 3 tygodnie przerwy , juz nie moge wytrzymac a tu jeszcze ponad tydzien 🫣

U mnie na ostatnim usg tez wyszla roznica tygodnia, a wiem kiedy mialam owulacje bo robilam testy 🤷‍♀️ nie pozostaje nam nic tylko trzymac sie zalecen, brac leki ,odpoczywac i czekac do koleknej wizyty, ja mam az 3 tygodnie przerwy , juz nie moge wytrzymac a tu jeszcze ponad tydzien 🫣
U mnie tez ciąża jest młodsza o kilka dni, ale u mnie akurat to bardzo możliwe, bo w dniu spodziewanej miesiaczki test ciążowy miałam negatywny, miesiaczka nie przychodziła, więc powtórzyłam go po 4 dniach i był pozytywny. Kiedy masz wizytę? Ja 22.01 i też już wytrzymać nie mogę (mam miesiąc przerwy 🫣). Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej stresuję się, czy wszystko ok 🫣

reklama
U mnie tez ciąża jest młodsza o kilka dni, ale u mnie akurat to bardzo możliwe, bo w dniu spodziewanej miesiaczki test ciążowy miałam negatywny. Powtórzyłam go po 4 dniach, bo miesiączka nie przychodziła i był już pozytywny. Kiedy masz wizytę? Ja 22.01 i też już wytrzymać nie mogę (mam miesiąc przerwy 🫣).
U mnie juz 10 dpo po poludniu wyszedl mi pozytyw 🙈 A wizyte tez mam 22 na nfz , a 23 prywatnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry