taisiya
Fanka BB :)
Totalnie nie moja bajkaJa oglądam tylko koreańskie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Totalnie nie moja bajkaJa oglądam tylko koreańskie![]()
Superrrr, gratulacjeJestem i jadzisiaj pierwsza wizyta i mamy bobasa i serduszko. Co więcej lekarz mi powiedział gdzie mogę się zgłosić żeby zrobić za darmo badania, zastrzyk na konflikt grup krwi, bardzo zadowolona jestem
![]()
Mi możesz wpisać 2.02 prenatalne. Na kolejną wizytę u prowadzącego jeszcze nie jestem umówiona, bo jeszcze nie ma terminów dostępnych, ale to będzie połowa lutego pewnie.Superrrr, gratulacjea darmowe badania to bajaaa, ja poprzednie ciąże wydałam kupę kasy, teraz bardziej kombinuję jak zrobić, żeby było dobrze i tanio
Dziewczyny, trochę porządek zrobię na tej pierwszej stronie i przy datach porodu dodam serduszka zamiast przy datach wizyt. No i myślę, że lada moment kolejnym etapem będzie rozróżnianie serduszek na niebieskie i różoweciekawa jestem, która pierwsza przyjdzie do nas z nowiną dotyczącą płci.
Ja dzisiaj byłam na wizycie - niby tylko wpisanie wyników badań krwi, ale przy okazji ciśnienie wyszło mi podwyższone (139 na ileś tam). I powiem Wam, że czuję to podwyższone ciśnienie od kilku dni - jakieś takie poczucie lęku w klatce piersiowej i takie westchnięcia. Nie dostałam nic na to, ale mam cały tydzień monitorować 3x dziennie ciśnienie i zobaczymy co zdecyduje lekarka za tydzień.
No i dodatkowo, po piątkowym moim lekkim krwawieniu lekarka zdecydowała że zapisze mi duphaston. Kurde, serio wydaje mi się, że to po wysiłku i jestem mega sceptyczna co do brania tego.
Tak dopisz serduszka przy datach porodu, a Lunania jest w dwoch datach porodu wpisanaSuperrrr, gratulacjea darmowe badania to bajaaa, ja poprzednie ciąże wydałam kupę kasy, teraz bardziej kombinuję jak zrobić, żeby było dobrze i tanio
Dziewczyny, trochę porządek zrobię na tej pierwszej stronie i przy datach porodu dodam serduszka zamiast przy datach wizyt. No i myślę, że lada moment kolejnym etapem będzie rozróżnianie serduszek na niebieskie i różoweciekawa jestem, która pierwsza przyjdzie do nas z nowiną dotyczącą płci.
Ja dzisiaj byłam na wizycie - niby tylko wpisanie wyników badań krwi, ale przy okazji ciśnienie wyszło mi podwyższone (139 na ileś tam). I powiem Wam, że czuję to podwyższone ciśnienie od kilku dni - jakieś takie poczucie lęku w klatce piersiowej i takie westchnięcia. Nie dostałam nic na to, ale mam cały tydzień monitorować 3x dziennie ciśnienie i zobaczymy co zdecyduje lekarka za tydzień.
No i dodatkowo, po piątkowym moim lekkim krwawieniu lekarka zdecydowała że zapisze mi duphaston. Kurde, serio wydaje mi się, że to po wysiłku i jestem mega sceptyczna co do brania tego.
Ja również mam prenatalne 02.02Superrrr, gratulacjea darmowe badania to bajaaa, ja poprzednie ciąże wydałam kupę kasy, teraz bardziej kombinuję jak zrobić, żeby było dobrze i tanio
Świetne wiadomościJestem i jadzisiaj pierwsza wizyta i mamy bobasa i serduszko. Co więcej lekarz mi powiedział gdzie mogę się zgłosić żeby zrobić za darmo badania, zastrzyk na konflikt grup krwi, bardzo zadowolona jestem
![]()
Ja z kolei wczoraj miałam 99/68 i cały dzień tak źle się czułam. Zero siły. Też mam kontrolować, bo niskie.Superrrr, gratulacjea darmowe badania to bajaaa, ja poprzednie ciąże wydałam kupę kasy, teraz bardziej kombinuję jak zrobić, żeby było dobrze i tanio
Podał 2 szpitale, gdzie mogę z marszu zrobić zastrzyk. Prowadza konflikty za darmo.Świetne wiadomościw ten zastrzyk to w szpitalu czy w przychodni będziesz mogła wykonać?
A jakie masz zdanie dotyczące tego leku? Ja chyba nie wezmę naprawdę tego, albo zrobię sobie jakieś badania nie wiem progesteronu, nie chcę podważać decyzji lekarza ale wydaje mi się że naprawdę to był incydent po za mocnym treningu.Ja również mam prenatalne 02.02
A wizytę u prowadzącego 09.02
Ja ogólnie nie przyjmowałam duphastonu, mam swoje zdanie o tym preparacie i dostawałam tylko luteinę albo besins
W Warszawie na pewno w Bielańskim podają za darmo, dobrze że jest więcej takich szpitaliPodał 2 szpitale, gdzie mogę z marszu zrobić zastrzyk. Prowadza konflikty za darmo.