reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Zostanę z wami do piątku żeby potwierdzić na 100%, chociaż nie mam już złudzeń ,dzis miałam bardzo silne skurcze, pojawiło się duże krwawienie i bardzo duży skrzep, liczę że samo się oczyści i nie będzie konieczna żadna interwencja medyczna 😬
Trzymam kciuki za Was żebyście miały nudne ciąże aż do sierpnia 😉
Bardzo mi przykro 🫂 trzymaj się i oby udało się bez dodatkowej medycznej ingerencji

A my mieliśmy wczoraj wieczorem mała stłuczkę, jest tak ślisko że zatrzymując się i przepuszczając auto które miało pierwszeństwo, inne auto wjechało nam w cztery litery... Trochę mną szarpnęło ale nic mi nie jest. Po powrocie do domu trochę brzuch mnie zaczął boleć tak jak na okres ale położyłam się i mi zaczęło przechodzić. Teraz wstałam i jest już ok ale bardzo się wystraszyłam 🥺 mam nadzieję, że wszystko jest dobrze...
Nas babka zepchnęła na pobocze, kiedy byłam w 7 miesiącu ciąży, spadliśmy z wysokiego krawężnika i prawie do rowu. Całe szczęście na szarpnięciu się skończyło i nic się z córeczką nie stało (ani z nami), ale przeżycie straszne

Zostawię sobie go na kolejną próbę 😉 dziękuję, wzięłam sobie dziś wolne i oglądam seriale w piżamie 😆
Super, dobrze, że sobie odpoczniesz. Widać, że trzeźwo myślisz w tej sytuacji, bardzo Cię za to podziwiam. Masz jakiś serial do polecenia? Ja w końcu oglądam stranger things, czekałam aż wyjdą wszystkie sezony

Super, dobrze, że sobie odpoczniesz. Widać, że trzeźwo myślisz w tej sytuacji, bardzo Cię za to podziwiam. Masz jakiś serial do polecenia? Ja w końcu oglądam stranger things, czekałam aż wyjdą wszystkie sezony
Zaczęłam the Pitt na HBO, oczywiście był odcinek w którym było o poronieniu, więc nie wiem czy Wam mogę polecić aktualnie 😅
Dużo już za mną w życiu, ale żeby nie było, u lekarza się rozkleiłam 🫣

Jestem i ja ☺️ dzisiaj pierwsza wizyta i mamy bobasa i serduszko. Co więcej lekarz mi powiedział gdzie mogę się zgłosić żeby zrobić za darmo badania, zastrzyk na konflikt grup krwi, bardzo zadowolona jestem ☺️
Super, bardzo dobre wieści o bobasie, ale też dobrze usłyszeć, że masz dobrego lekarza. Jak widać po postach tutaj nie każdy trafia tak dobrze. Nie wiedziałam, że jest możliwość zastrzyków na konflikt grup krwi, bardzo ciekawa sprawa.

Zaczęłam the Pitt na HBO, oczywiście był odcinek w którym było o poronieniu, więc nie wiem czy Wam mogę polecić aktualnie 😅
Dużo już za mną w życiu, ale żeby nie było, u lekarza się rozkleiłam 🫣
Jezu, ja to też zaczęłam oglądać po drugim poronieniu nie wiedząc co zobaczę 🙈

Ja w październiku ryczałam jak bóbr u lekarza. Mimo że gdzieś to mocno przeczuwałam. Miałam bardzo silną intuicję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry