reklama

Sierpniowe mamy 2026

Hej dziewczyny.
I mnie w pracy coraz mi ciężej nawet jak siedzę cały czas z tyłkiem na krześle to po paru godzinach pobolewa mnie brzuch i muszę wstać, jak wstaje to jestem taka zmęczona że chyba wszystko mnie boli że zmęczenia... Dobrze że chociaż weekend wolny to odpocznę w domu przy domowych obowiązkach 🙈
Marzę o drzemkach.
Też macie tak, że jak po nocy już za długo śpicie to zaczyna was lekko pobolewa brzuch bądź jego okolice?
Poleciałam dziś na jeszcze jedną Betę chyba dla własnego Świętego spokoju i trochę mniejszych jakiś paskudnych myśli :(

Życzę Wam miłego i spokojnego dnia 🌷🌷🌷🌷

reklama
Hej dziewczyny.
I mnie w pracy coraz mi ciężej nawet jak siedzę cały czas z tyłkiem na krześle to po paru godzinach pobolewa mnie brzuch i muszę wstać, jak wstaje to jestem taka zmęczona że chyba wszystko mnie boli że zmęczenia... Dobrze że chociaż weekend wolny to odpocznę w domu przy domowych obowiązkach 🙈
Marzę o drzemkach.
Też macie tak, że jak po nocy już za długo śpicie to zaczyna was lekko pobolewa brzuch bądź jego okolice?
Poleciałam dziś na jeszcze jedną Betę chyba dla własnego Świętego spokoju i trochę mniejszych jakiś paskudnych myśli :(

Życzę Wam miłego i spokojnego dnia 🌷🌷🌷🌷
Ja mam drzemka na drugie imię 😅 bólu brzucha po spaniu nie mam
Ale jak jestem w biurze i siedzę no nie ukrywajmy 8h przy biurku to słabo się czuje, są spięcia brzucha, kłucie, niefajne
Jeszcze będę pracować ale jak długo nie wiem, chciałabym do końca lutego w tym jeszcze muszę wykorzystać urlop bo będzie moja mama w szpitalu
A właśnie mam szkolenie o ocenie rocznej, nie wiem czy się zalapie 😅 ale cichutko siedzę i słucham

Dziewczyny jest wszystko dobrze... Mamy 2 cm i serduszko bije 166 uderzeń na minutę 🥹🥹 ciąża jakby o 1 dzień młodsza i termin dzień później niż myślałam, ale taka różnica to chyba żadna różnica 🙈
Dostałam skierowanie na te ogólne badania i na prenatalne i mam założoną kartę ciąży 😁
Ale jestem już uspokojona, bo dziś jak wstałam to już nawet cycki mnie nie bolały i znów sobie wymyślałam, że się ciąża zatrzymała 🤦

Przepraszam, ze się wtrace ale jako ze to moja 3 ciąża to mialam sporo do czynienia i mam z duphastonem i nie uważam ze mozna ślę go bac bo bardziej mozna żałować, ze sie go w czas nie weźmie. Wiadomo lek to lek ale jezeli chodzi o ciążę to warto dmuchać na zimne niz cokolwiek innego. A patrząc na jakies skutki to nawet w jedzeniu mozna się ich doszukać ...
Mój z kolei ginekolog zabronił mi brać duphaston, powiedział, że syntetyki szkodzą chłopcom i lepiej brać luteinę albo cyclogest 🤷🏼‍♀️ co lekarz to inne opinie, brałam duphaston dosłownie kilka dni w pierwszej ciąży przed wizytą u prowadzącego i okropnie się czułam - żołądek niestety go nie akceptował, ale czy rzeczywiście jest taki szkodliwy - nie wiem, kolejny kontrowersyjny temat

reklama
Dziewczyny jest wszystko dobrze... Mamy 2 cm i serduszko bije 166 uderzeń na minutę 🥹🥹 ciąża jakby o 1 dzień młodsza i termin dzień później niż myślałam, ale taka różnica to chyba żadna różnica 🙈
Dostałam skierowanie na te ogólne badania i na prenatalne i mam założoną kartę ciąży 😁
Ale jestem już uspokojona, bo dziś jak wstałam to już nawet cycki mnie nie bolały i znów sobie wymyślałam, że się ciąża zatrzymała 🤦
Wspaniala wiadomosc 🥰

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry