• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2026

Ja nie namawiam ani nie neguje. Po prostu myślę, ze nieraz trzeba wybrać jakąś wyższą konieczność. Sama biore go juz 2 ciążę i nie pomyślałam aby sprawdzać dokładniej co i jak. I tez nie chce miec "kogos" na sumieniu. Mam nadzieje, ze dobrze sie wyraziłam bo nie mam na celu nic złego.
Nie nie, absolutnie. Też wiadomo że ja piszę o swoich obawach, czytam Wasze zdanie na dany temat/historie/doswiadczenie, a i tak każdy swoją decyzję podejmuje. A za Twój punkt widzenia dziękuję bo daje to jakiś obraz ogólny.

reklama
Przepraszam, ze się wtrace ale jako ze to moja 3 ciąża to mialam sporo do czynienia i mam z duphastonem i nie uważam ze mozna ślę go bac bo bardziej mozna żałować, ze sie go w czas nie weźmie. Wiadomo lek to lek ale jezeli chodzi o ciążę to warto dmuchać na zimne niz cokolwiek innego. A patrząc na jakies skutki to nawet w jedzeniu mozna się ich doszukać ...
Szanuje Twoje zdanie 🙂 jestem w czwartej ciąży i przerobiłam naprawdę wielu lekarzy i moje zdanie się nie zmienia
Wiem, że wiele z nas stosuje duphaston i super, ja bym go nie wzięła i bez problemu stosuje inne formy progesteronu

Dzień dobry 😁

Witam się znad Inki. Ja dzisiaj mega instensywny dzień, zaczynam zaraz od coachingu, praca, później język chorwacki / czasu na drzemkę nie będzie 😁
Miłego dnia!

@Dorka66 o której masz dziś wizytę w klinice? Trzymam kciuki, za dobre wieści od kompetentnego lekarza 💪🤞🙂
Teoretycznie mam na 11:45 ale u mojej Pani doktor nie ma czegoś takiego jak wizyta z zegarkiem w ręku i każda pacjentka spędza w gabinecie tyle czasu ile potrzebuje więc zawsze jest opóźnienie takie około godzinne zazwyczaj 😁 Mam nadzieję, że będą dobre wieści 🥹

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry