reklama

Sierpniowe mamy 2026

Ja nie namawiam ani nie neguje. Po prostu myślę, ze nieraz trzeba wybrać jakąś wyższą konieczność. Sama biore go juz 2 ciążę i nie pomyślałam aby sprawdzać dokładniej co i jak. I tez nie chce miec "kogos" na sumieniu. Mam nadzieje, ze dobrze sie wyraziłam bo nie mam na celu nic złego.
Nie nie, absolutnie. Też wiadomo że ja piszę o swoich obawach, czytam Wasze zdanie na dany temat/historie/doswiadczenie, a i tak każdy swoją decyzję podejmuje. A za Twój punkt widzenia dziękuję bo daje to jakiś obraz ogólny.

reklama
Przepraszam, ze się wtrace ale jako ze to moja 3 ciąża to mialam sporo do czynienia i mam z duphastonem i nie uważam ze mozna ślę go bac bo bardziej mozna żałować, ze sie go w czas nie weźmie. Wiadomo lek to lek ale jezeli chodzi o ciążę to warto dmuchać na zimne niz cokolwiek innego. A patrząc na jakies skutki to nawet w jedzeniu mozna się ich doszukać ...
Szanuje Twoje zdanie 🙂 jestem w czwartej ciąży i przerobiłam naprawdę wielu lekarzy i moje zdanie się nie zmienia
Wiem, że wiele z nas stosuje duphaston i super, ja bym go nie wzięła i bez problemu stosuje inne formy progesteronu

Dzień dobry 😁

Witam się znad Inki. Ja dzisiaj mega instensywny dzień, zaczynam zaraz od coachingu, praca, później język chorwacki / czasu na drzemkę nie będzie 😁
Miłego dnia!

@Dorka66 o której masz dziś wizytę w klinice? Trzymam kciuki, za dobre wieści od kompetentnego lekarza 💪🤞🙂
Teoretycznie mam na 11:45 ale u mojej Pani doktor nie ma czegoś takiego jak wizyta z zegarkiem w ręku i każda pacjentka spędza w gabinecie tyle czasu ile potrzebuje więc zawsze jest opóźnienie takie około godzinne zazwyczaj 😁 Mam nadzieję, że będą dobre wieści 🥹

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry