Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poprzednim razem dużo łagodniej mnie złapało. Chyba faktycznie dzisiaj nic na dole mnie czeka, bo nie ma szans żebym po schodach sama wyszła, a mąż mnie nie da rady wnieść, wąskie schody, 70 kilo baby a na dodatek boli jak skurczybyk, jak by mnie nie złapał... ech.
Z jednej strony chciałabym jak najszybciej urodzić ale z drugiej człowiek zdaje sobie sprawę, że każdy dzień jest na wagę złota dla maluszka
Spóżnione ale szczere życzenia spełnienia najskrytszych marzeń:-) Nie piszesz nudnych postów;-)
a co do mężów to mój P też uważa że połowa rzeczy jest nie potrzebna więc to raczej norma 

ja to jestem panikara i już dawno padłabym na serce
u mnie podziałał dłuuuuugi spacer a w nocy byłam na porodówce

oby obeszło się bez komplikacji
ale fajnie że dajesz znać że wszystko ok
taki ból to jest masakra

Ja to się śmieję, że jak wytrzymam z moim P jeszcze ze 3 to będzie dobrze;-)
Niestety weeken nie mógł być idealny bo wczoraj dostaliśmy telefon, że moja babcia jest w szpitalu
okazało się, że dostała takiego ciśnienia, że zemdlała i pogotowie ją zabrało do szpitala. Na razie nie wiedzą co było przyczyną i robią badania pod kontem kardiochirurgii i mają decydować czy zostaje tam w szpitalu czy może Częstochowski albo Łódzki szpital.