Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
Martuśka zazdroszczę nadchodzącej burzy, u mnie się nie zapowiada:-(Przebierałam się już dwa razy i stwierdziłam, że mam to gdzieś i w samych majtkach latam po mieszkaniu
O 18:30 mam szkołę rodzenia. Źle to widzę, bo na sali zawsze jest duszno, a dziś to pewnie pójdzie siekierę zawiesić

Madison - to świetne wiadomości, od piątku będziesz miała wszystkie dzieciaczki w jednym miejscu :-)
Fiuufiuu - też mi się wydaje, że albo zatrzymali Kami ten poród albo urodziła, tak czy siak za kilka dni możemy się dopiero dowiedzieć, bo niby Natkusia dawała nr telefonu, na który można pchnąć SMSa ale...
Snów erotycznych nie miewam bo my w sumie cały czas aktywni tak na miło i spokojnie :-)
Ja za USG III trymestru płaciłam 330 zł, faktycznie drogo trochę ale jak już pisałam ja nie jestem przyzwyczajona do badań z NFZ :-)
Gawit - też się zastanawiam gdzie ten cholerny GBS zrobię bo to przecież wymazy jakieś durne to w zwykłym laboratorium mi nie pobiorą... chyba do Rydygiera będę się musiała przekopsać.
Dziewczyny z Krakowa, A gdzie Wy robicie ten GBS i ile płacicie?
Ale w diagnostyce na olszańskiej albo na życzkowskiego kosztuje 25 zł. To jest ten wymaz z szyjki macicy lub pochwy bo są dwa. Jak coś się wyhoduje to nie trzeba dopłacać mówiła babeczka.