reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Edys
Barbarka1611
Justyna919
Gawit
GosiaDr
Karaiwina
Atana
Atkaa
Monya456
Faisca
Magda37
Wyczekany
Oszqurde
EwaEs
Nikitka
Izis
Katrina86
Martyna93
Wkasia
Cwikla
Pieceofcake
Sylwia88
Sylwia_k
Mexi
Asiołek
Agula82

Jeszcze ja :-) nie było mnie tu bo miałam gości... Wymiekam :-( w dodatku kilkanaście metrow od mojego domu jest zabawa czy festyn i gra zespół wiec pół nocy pewnie nie będę spala a już bym chciała odpocząć bo mam dość tego dnia...

Dzis do nerwa to Tesciowa swoje 3 grosze dorzuciła. Bo mi moralny o wychowaniu prawi. Bo krzyknelam na córkę. Teraz Wiki u nich jest- bo jak sie zacznie zeby nie jeździć. Rozpieszcza ja, pozwala na wszystkio. A pózniej ja bede musiała ogarnąć te moje dzieci.

Ojek ciężko was nadrobić.ubnas dzisiaj był żar...a po południu spadły hektolitry deszczu i burza wielką.jest 20stopni,chce sie żyć.
Listę piękna storzylyscie :-)a z tymi poetami,których nikt nie widzi,to nie tak Edys.nas tutaj jest z 50 i ją tu spamietac wszystkie?czasami mię ogarnia sie takiej mocy.
Mnie macica na maksa dzisiaj boli i kręgosłup...aj źle. Do jutra drogie panie i Graty dla maruski :-)

Asiołek dzięki za listę :-* też o niej ostatnio myślałam
Edys znam to skąś;-) więc się nie krępuj
w następny weekend pełnia więc mam nadzieję załapać się na "rodzinny poród" sierpniówek:-D:-D
A ja dzisiaj też z humorem "cez kija nie podchodz" a do tego jutro zawoże małą do rodziców i dopiero tak tydzień po porodzie po nią pojedziemy i już się płakać chce na smą myśl:-(

reklama
Peaceofcake... ja myślę, że mój lekarz poszedł na łatwiznę bo nie chce porodu wyższego ryzyka... dlatego wybrał dla mnie cc... i termin :))) nie jestem już do niczego przekonana ani do porodu sn ani do cc. Każdy ma swoje wady i zalety ale oby wszystko było z Oliwką dobrze a nie będę marudzić na nic :))))
Niestety nie wiem czy nie licząc Naktusi ktoś jeszcze może dodać Cię do zamkniętych wątków.

Oszqurde jak nie urodzisz to zamarkujesz skurcze ;) i też się wykręcisz ihihihi :)

Moja teściowa też działa na mnie jak płachta na byka więc zablokowana jest w moim telefonie :))) czasem się dobija ale ja tego nie widzę więc śpię spokojnie :))) a mieszka 230 km ode mnie. Mój mąż to akceptuje i wie, że gdyby moi teściowie pojawili się z wizytą w szpitalu bądź zaraz po porodzie u nas w domu - wpuszczając ich musiałby się spakować i razem z nimi wrócić do domu.... Przynajmniej do czasu aż uznałabym, że jednak mu przebaczam zachowanie jak "pipa" która dba nie o własną żonę i dzieci tylko Mamuni samopoczucie :P I choć to brzmi radykalnie to mam powody aby tym razem postawić na swoim i solidne argumenty. Tym razem nalotom teściowej wbrew mojej woli mówię zdecydowanie "NIE"

Fiuu oby Ci te dolegliwości przeszły!!!! Na szczęście masz 20 stopni :))) i Inkę po tej stronie brzucha :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry